Edut ja kortit

Valitse sinulle ja yrityksellesi paras vaihtoehto

Tarkista nyt, kuulutko johonkin eturyhmäämme, joka on oikeutettu yksilöityyn alennukseen Restel Hotel Groupin palveluista. Keskittämällä ostosi voit säästää reilusti.

Työmatkustusedut

HBC-PINS-kortti antaa mahtavia etuja paljon matkustavalle. HBC-PINS-kortilla saat HBC-etuja ja keräät Klubibonusta.

K-Plussa ja PINS vapaa-aikaan

Muistathan, että K-Plussa -pisteitä ja Pinssejä saat ainoastaan Restelin omien varauskanavien kautta tehdyistä vapaa-ajan varauksista. Näitä kanavia ovat Cumulus.fi, Restelin oma varaussivusto, Varauskeskus puh. 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm) ja hotellit. Kortinhaltijoille on myös säännöllisesti tarjouksia, joita ei muualta saa. Muista näyttää etukorttisi hotelliin saapuessasi ja ravintolassa tilausta tehdessäsi.

Kerää K-Plussa -pisteitä vapaa-ajan varauksista ja hyödynnä tarjouksia. Voit liittyä K-Plussa kanta-asiakkaaksi Cumulus City -hotellissa. Liittymismaksu on 8,40 €.

PINS-etuohjelma palkitsee Sinut ja perheesi myös pienistä ostoksista - jokainen käyttämäsi euro kartuttaa PINS-tiliäsi. Cumulus City -hotelleissa pinssejä kertyy maksettujen eurojen mukaan: 1 € = 2 pinssiä.

Muut edut

Hotsport on aktiivisen urheilijan oma etuohjelma. HotSport-PINS-kortista hyödyt sekä Sinä että oma urheiluseurasi - seurasi saa HotSport-bonusta ja Sinä henkilökohtaisia pinssejä.

Eläkeläiskortilla Cumulus City kaupunkilomat Seinioreille edullisesti! Katso kahden yön eläkeläistarjous ja varaa lomasi jo tänään.