Hotellihuoneet

Majoittuessasi Cumulus City -hotellissa haluamme, että viihdyt ja rentoudut mahdollisimman hyvin. Cumulus City -hotelleista löydät viihtyisät yhden ja kahden hengen huoneet sekä Standard- että Superior-luokassa. Molemmissa huoneluokissa olemme panostaneet hyvään yöpymiskokemukseen. Jokainen Cumulus City -hotellin vuode on korkealaatuinen, vähintään 90 cm leveä vuode, jossa on hyvä nukkua. Hyvät yöunet varmistaa kolmen tyynyn Tyynymenu-ohjelma, josta voit valita itsellesi sopivimman tyynyn. Lue lisää Tyynymenusta tästä.

Superior-huoneistamme löydät Standard-huoneen varustetason lisäksi vedenkeitinsetin teen, kahvin ja kaakaon valmistamiseen sekä silitysraudan ja -laudan. Kylpyhuoneessa tarjoamme valikoiman hygieniatuotteita sekä kasvopaperia esimerkiksi meikinpoistoon. Myös nopea 1 gigan netti kuuluu aina hintaan kaikissa huoneluokissa. Superior-huoneessa majoittuvat saavat lisäksi pienen tervehdyksen hotellinjohtajalta. 

Suurimmassa osassa huoneistamme löytyy sohva tai nojatuoli, joka muuntautuu helposti lisävuoteeksi aikuiselle tai lapselle. Lisävuoteet ovat leveydeltään noin 70 cm. Perheet majoittuvat mukavasti Cumulus City  -hotellin isommissa huoneissa. 

Otamme myös asiakkaidemme allergiat ja erityistoiveet huomioon. Allergiahuone on ehdottomasti savuton, eikä niihin ole sallittua tuoda lemmikkielämiä. Myös liikuntarajoitteiset on huomioitu Cumulus City -hotelleissa ja jokaisesta hotellistamme löytyy huoneita liikuntarajoitteisille. Cumulus City on mukana Invalidiliiton Helppo Liikkua -ohjelmassa, jonka tavoitteena on luoda esteetön hotellivierailu kaikille asiakasryhmille. Muistathan ilmoittaa erikoistoiveesi varausta tehdessäsi, jotta henkilökuntamme voi palvella sinua mahdollisimman hyvin.

Lämpimästi tervetuloa Cumulus City -hotelliin!