Majoitus lentokentän läheisyydessä

Cumulus City Airport Vantaa on moderni ja kodikas lentokenttähotelli Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä. Hyvät unet, tasokas keittiö sekä nopea ja ystävällinen palvelu mahdollistavat, että matkasi sujuu mutkattomasti. Myös autotalli, monipuolinen kuntosali sekä lentokentän rytmin huomioiva aamiainen tuovat mukavuutta vierailuun.

Mukava lentokenttähotelli                    

Hotelli Cumulus City Airport Vantaa on erinomainen valinta, kun haluat rentoutua matkallasi. Hotelli soveltuu erityisesti lentomatkaajille, mutta sijaintinsa puolesta se on hyvä paikka pysähtyä muillakin reissuilla.

Hotellilta pääset lentokentälle maksutta ja kätevästi lentokenttäbussilla. Lentokenttäbussin aikatauluun pääset tutustumaan täältä. Hotellin aamupala aikataulutetaan sopimaan aikaisin lähteviin lentoihin, jotta pääset matkaan täydellä vatsalla. Tarjoiluaikojen ulkopuolella saat aamiaisen mukaan vastaanotosta kellon ympäri.

Hotellissa majoittuu mukavasti myös isompi perhe tai porukka, sillä hotellissa on paljon lisävuodepaikkoja. Kaikissa huoneissa on erityisesti allergikoille sopiva parkettilattia.

Muiden Cumulus City -hotellien tyylisesti, Cumulus City Airport Vantaan huoneet ovat varusteltu kattavasti. Huonevarusteluun kuuluu muun muassa nopea, maksuton 1 gigan netti ja kolmen tyynyn tyynymenu, joka on luotu varmistamaan hyvät unet. Lisäksi huoneissa on TV, radio ja hiustenkuivain. Superior-huoneiden varusteluun kuuluu myös minibaari.

Täyden palvelun hotelli Vantaalla

Hotellin erittäin laaja palvelutarjonta takaa viihtyisän majoittumisen. Hotellissa on autoilijoita varten autotalli. Normaaleihin hotellipalveluihin kuuluu hotellin huonepalvelu ja pesulapalvelu. Hotellissa on asiakkaille tarkoitettu kuntosali, joka on avoinna ympäri vuorokauden. Kuntosalin jälkeen voit käydä rentoutumassa hotellin saunaosastolla.

Cumulus City -lentokenttähotellin yhteydessä on myös 24 h auki oleva Cumulus Shop. Cumulus Shopista voit hakea kellon ympäri kahvia, teetä, leipää ja virvokkeita.

Joustava sisään- ja uloskirjautuminen on suunniteltu varsinkin lentokentälle meneviä vieraita varten. Normaalisti uloskirjautuminen tapahtuu klo 12.00 mennessä, mutta voit tarvittaessa jatkaa huoneen varausta varaustilanteen niin salliessa.

Hotelli sijaitsee Vantaalla ostoskeskus Jumbon vieressä. Jumbo on suuri ja suosittu ostoskeskus, jossa riittää tekemistä koko päiväksi. Ostoskeskuksesta löydät kaikki suurimmat ostospaikat ja hyvän valikoiman erilaisia ravintoloita. Voit myös käydä rentoutumassa modernissa Flamingo Spa Cumulus Resort Partner -kylpylässä ja vesipuistossa, jotka sijaitsevat aivan hotellin vieressä.

Uudistamme täysin Cumulus City Airport Vantaan ilmeen 

Cumulus City Airport Vantaa -hotellissa uudistetaan huoneet ja käytävät kesäkuuhun 2017 mennessä. Parannustöitä tehdään yhdessä kerroksessa kerrallaan, mikä tarkoittaa, että noin 50 hotellihuonetta kerrallaan on poissa käytöstä. Hotellin vastaanotto ja ravintola palvelevat normaalisti remontin ajan. Pyrimme toteuttamaan uudistustyöt siten, että niistä aiheutuu mahdollisimman vähän häiriöitä asiakkaillemme. Valmistuessaan Cumulus City Airport edustaa uuden linjan mukaista kaupunkihotellia. Uusittu huoneilme on pelkistetyn moderni ja rauhallinen. Suunnittelusta vastaa Fyra.

Tutustu myös Helsingin Cumulus City -hotelleihin

Hotellitarjouksia

Bileloma – ilta ulkona & yö hotellissa

Ilta ulkona tekee hyvää! Jossain kohtaa iltaa tulee kuitenkin aina se hetki, kun väsy iskee. Siinä on valittavana joko taksijono tai Cumulus City. Valinnan pitäisi olla helppo. Nappaa bileloma itsellesi vaikka heti!

Ennakkotarjous -15 %

Hyödynnä ennakkovaraajan etu Cumulus City -hotelliin ja säästät 15 % päivän hinnasta. Varaa ja maksa 7 vuorokautta ennen saapumista.

Flamingo Kylpylä - Kupliva miniloma kahdelle

Kupliva Flamingo Spa & Wellness  on täydellinen hemmotteluloma. Kuohuvaa huoneessa, rentoutumista Flamingo Spa & Wellnessissa ja hotelliyö.

Flamingo Spa Fun Pack

Flamingo Fun Pack: Hohtominigolfausta, Flamingon kylpylän vesileikkejä, ostosmahdollisuuksia ja rentoutumista mukavassa hotellissa.

Flamingo Spa Muksupaketti

Muksupaketti Flamingo Spa Vesipuistossa ja yö Cumulus City Airport -hotellissa on vuoden paras perheloma. Tervetuloa!

Helatorstaiviikon 2017 hotellitarjoukset

Toukokuussa hotellilomat tarjoushinnoin! Ota kaikki irti helatorstaiviikon pitkistä vapaista ja lähde kaupunkilomalle keväiseen kaupunkiin.

Illasta aamuun

Illasta aamuun sisältää majoituksen tyynymenuineen ja aamisen sekä herkullisen kolmen ruokalajin illallisen.

Kahden yön senioritarjous

Hyödynnä kahden yön senioritarjous ja vietä kahden yön miniloma arjen keskellä.

 

Kesän 2017 ennakkotarjoukset –20 %

Hyödynnä nopean varaajan etu ja varaa kesän 2017 Cumulus City -hotellilomat tarjoushintaan  mitä aiemmin varaat, sitä suurempi etu!

Kahden yön kevätlomatarjoukset

Kevään lomatarjoukset 2017 ovat täällä – majoittuessasi 2 peräkkäistä yötä samassa Cumulus-hotellissa, saat 9 € arvosta ravintolarahaa.

Linnanmäki Helsingissä

Majoitu Cumulus City -hotellissa Helsingissä tai Vantaalla ja varaa etukäteen rannekkeet Lintsille!

Lomalentopaketti seuramatkalaisille

Vietä lentoa edeltävä tai seuraava yö mukavasti Hotelli Cumulus City Airportissa 3 kilometrin päässä lentokentästä. Veloitukseton lentokenttäkuljetus. Meiltä myös parkkipaikka loman ajaksi.

Päiväretki Vantaan huippukohteisiin

Tutustu Heurekaan, Sipoonkorven kansallispuiston Kuusijärveen sekä uuteen Fazer Experience Vierailukeskukseen päiväretkellä Vantaalla.

Sisäaktiviteettipuisto SuperPark Vantaalla

Vietä elämyksellinen perhepäivä täynnä aktiviteetteja Vantaan SuperParkissa - majoitus Hotelli Cumulus City Airport.

Tiedekeskus Heureka Vantaalla

Vietä hulvaton opettavainen päivä Tiedekeskus Heurekassa Vantaalla, 10 minuutin ajomatkan päässä Hotelli Cumulus City Airportista.

Katso kaikki tarjoukset