Perinteikäs hotelli Kuopion torin laidalla

Tervetuloa Cumulus City Keskusta Kuopio -hotelliin aivan kaupungin ytimessä! Carlsonin talossa sijaitseva hotelli palvelee niin liikematkailijoita kuin vapaa-ajan matkustajiakin. Cumulus City Keskusta Kuopio -hotelli on pitkän historian omaava hotelli, joka palvelee uuden Cumulus City & Resort -ketjun hotellina 17.1.2017 alkaen.

Keskeinen sijainti liikekeskustassa palvelujen, viihdetarjonnan ja kulttuurielämysten äärellä ovat osa hotellin viehätystä. Hotellista on suora yhteys Kuopion suurimpaan tavarataloon Carlsonille sekä parkkihalliin. Hotelli palvelee myös erilaisten yritys- ja yksityistilaisuuksien järjestäjänä monikäyttöisillä kokous- ja juhlatiloillaan.

Cumulus City Keskusta Kuopio -hotellissa on säästetty menneiden vuosikymmenten parhaat palat historiaa kunnioittaen. Klassismi ja funktionalismi vetoavat visuaaliseen silmään tänäkin päivänä. Komeat historialliset pylväät koristavat edelleen Atlas-salia, ja salin parketilla on tilaa vaikka tansseille. Myös hotellin tavaramerkeistä, ystävällisestä palvelusta ja mukavan lupsakkaasta tunnelmasta, on pidetty lujasti kiinni. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi, oletpa matkalla sitten työn puolesta tai lomalla!

Monipuoliset palvelut ja huonevalikoima

Cumulus City Keskusta Kuopio -hotellissa on kaikkiaan 131 huonetta. Modernien ja viihtyisten Standard-huoneiden lisäksi voit valita tilavan Superior-huoneen, laadukkaasti sisustetun Superior Plus -huoneen tai ylellisen Sviitin. Kaikki huoneemme ovat savuttomia.

Hotellin yhteydessä olevassa Grillsson Steakhouse & Bar Kuopio -ravintolassa voit herkutella muun muassa ensiluokkaisista raaka-aineista taidolla valmistetuilla pihveillä. Hotelliasukkaiden runsas buffetaamiainen puolestaan tarjoillaan upeassa ja historiallisessa Atlas-salissa.

Hotellissa on viisi muunneltavaa kokoustilaa, joista kolme voidaan yhdistää yhdeksi isommaksi tilaksi jopa 100 henkilölle. Legendaarinen Atlas-sali tarjoaa upeat puitteet ikimuistoisten juhlien järjestämiseen.

Asiakkaidemme käytössä on lämmin parkkihalli, ja lisää parkkipaikkoja löytyy helposti hotellin ympäristöstä. Hotellissa on myös nopea, maksuton 1 gigan netti.

Kaikki mukavasti lähellä

Kuopion kaupungin keskustassa sijaitseva hotelli- ja tavaratalorakennus tunnetaan perinteisenä maamerkkinä. Yksi suosituimmista nähtävyyksistä, Kuopion tori, sekä perinteikäs kauppahalli ovat vain muutaman askeleen päässä hotellilta. Hotellista on suora käynti Carlson tavarataloon.

Hotellista on helppo poiketa kaupungin palvelujen pariin ja huveihin kätevästi jalkaisinkin. Mikäs sen mukavampaa, sillä Kuopiossa riittää virkistävää, kulturellia ja hauskaa vapaa-ajan tekemistä aamusta iltaan. Pohjois-Savon upea luontokaan ei ole kaukana, ja Puijon suosittu virkistys- ja harrastusalue siintää vain parin kilometrin päässä. Tutustu lähemmin Kuopion kaupungin matkailupalveluihin ja tarjontaan Visit Kuopion sivuilta sekä Kuopio-Tahkon sivuilta.

Tutustu myös muihin Kuopion Cumulus City -hotelleihin

Hotellitarjouksia

Ennakkotarjous -15 %

Hyödynnä ennakkovaraajan etu Cumulus City -hotelliin ja säästät 15 % päivän hinnasta. Varaa ja maksa 7 vuorokautta ennen saapumista.

Helatorstaiviikon 2017 hotellitarjoukset

Toukokuussa hotellilomat tarjoushinnoin! Ota kaikki irti helatorstaiviikon pitkistä vapaista ja lähde kaupunkilomalle keväiseen kaupunkiin.

Kahden yön senioritarjous

Hyödynnä kahden yön senioritarjous ja vietä kahden yön miniloma arjen keskellä.

 

Kesän 2017 ennakkotarjoukset –20 %

Hyödynnä nopean varaajan etu ja varaa kesän 2017 Cumulus City -hotellilomat tarjoushintaan  mitä aiemmin varaat, sitä suurempi etu!

Kahden yön kevätlomatarjoukset

Kevään lomatarjoukset 2017 ovat täällä – majoittuessasi 2 peräkkäistä yötä samassa Cumulus-hotellissa, saat 9 € arvosta ravintolarahaa.

Kuopion Komediafestivaali 8.–10.6.

Kuopion Komediafestivaali on taannut naurettavaa touhua jo vuodesta 2010 asti. 

Katso kaikki tarjoukset