Majoitus keskellä Hämeenlinnaa

Cumulus City -hotelli Hämeenlinna on viihtyisä hotelli kätevästi keskellä Hämeenlinnaa. Tarjoamme uudistuneiden huoneiden lisäksi kattavat ravintola- ja kokouspalvelut. Hämeenlinna tarjoaa matkailijalle upeita kokemuksia. Erinomaiset golfmahdollisuudet, Hämeen linna, Aulangon mahtavat puistot sekä suosittu perhekohde Puuhamaa takaavat, että tekemistä riittää useammallekin päivälle.

Cumulus City -hotelli Hämeenlinna tarjoaa majoittumista aivan Hämeenlinnan keskustassa kauppakeskus Linnan vieressä. Kaikki Hämeenlinnan keskustan palvelut ovat siis kävelymatkan päässä.

Löydät hotellille helposti, sillä se sijaitsee kolmostien läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Hotelli on kävelymatkan päässä Hämeenlinnan rautatieasemalta ja linja-autoasemalta. Autolla saapuville vieraille löytyy parkkihalli hotellin kellarista tai parkkipaikka hotellin takana, molemmat ovat maksullisia.

­­Hämeenlinnassa vierailevan hotellivieraan kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa hotellin tuntumassa sijaitsevaan Hämeen linnaan. Hämeen linna on keskiaikainen valtakunnanlinna. Linnan rakentaminen on aloitettu 1200-luvulla. Hämeen linna ympäristöineen on ainutlaatuinen kokonaisuus. Siihen kuuluu linna, sitä ympäröivä puistoalue sekä kasarmialue. Maisemaan kuuluu myös Vanajavesi, kaupunginpuisto ja Aulangon ranta. Hämeen linnassa toimii nykyään museo. Alueella sijaitsee myös Hämeenlinnan kaupungin historiallinen museo, Vankilamuseo ja Museo Militaria.

Cumulus City -hotelli Hämeenlinnassa on loistava tukikohta Hämeen tapahtumissa. Tunnin ajomatkan säteellä hotellista on huvipuistoja, golfkenttiä, laskettelukeskuksia ja ostoskeskuksia. Kesäisin alueella suosittuja paikkoja on muun muassa koko perheelle sopiva Puuhamaa sekä Aulangon alue. Hämeenlinnan Cumulus City -hotellilta on Aulangolle matkaa vain viisi kilometriä.

Mukavaa majoitusta Cumulus City -hotelli Hämeenlinnassa

Uudistuneiden huoneiden varustukseen kuuluu kolmen tyynyn Tyynymenu, TV, radio, hiustenkuivain, minibaari ja nopea, maksuton 1 gigan netti. Hotellissa on myös kuusi Superior-tason huonetta. Nämä huoneet sopivat erittäin hyvin työmatkalaiselle, sillä huoneiden suunnitellussa on huomioitu työmatkalaisen tarpeet. Vieraiden käytettävissä on hotellin kaksi perinteistä saunaa ja uima-allas.

Hotellin maukas ja kattava aamiaispöytä kuuluu kaikkien huoneiden hintaan. Aamupalapöydästä löydät tuoreet hedelmät ja aina tuoreen kahvin. Aamiaiseen kuuluu myös lämpimiä ruokia, kuten munakokkelia ja nakkeja . Voit kysellä tarkemman aamiaistarjonnan hotellin vastaanottotiskiltä.

Hotellilta ei kannata mennä kauas iltaa viettämään. Saman katon alla Cumulus City -hotellissa on ruokaravintola Huviretki, Bar & Cafe Hemingway’s ja yökerho Night Life. Kävelymatkan päässä on lisäksi suuri osa Hämeenlinnan ravintoloista.

Hotellitarjouksia

Bileloma – ilta ulkona & yö hotellissa

Ilta ulkona tekee hyvää! Jossain kohtaa iltaa tulee kuitenkin aina se hetki, kun väsy iskee. Siinä on valittavana joko taksijono tai Cumulus City. Valinnan pitäisi olla helppo. Nappaa bileloma itsellesi vaikka heti!

Ennakkotarjous -15 %

Hyödynnä ennakkovaraajan etu Cumulus City -hotelliin ja säästät 15 % päivän hinnasta. Varaa ja maksa 7 vuorokautta ennen saapumista.

Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri

Tule nauttimaan vauhdikkaasta kesäteatterista Suomen suveen ja Hämeenlinnaan.

Helatorstaiviikon 2017 hotellitarjoukset

Toukokuussa hotellilomat tarjoushinnoin! Ota kaikki irti helatorstaiviikon pitkistä vapaista ja lähde kaupunkilomalle keväiseen kaupunkiin.

Illasta aamuun

Illasta aamuun sisältää majoituksen tyynymenuineen ja aamisen sekä herkullisen kolmen ruokalajin illallisen.

Kahden yön senioritarjous

Hyödynnä kahden yön senioritarjous ja vietä kahden yön miniloma arjen keskellä.

 

Kesän 2017 ennakkotarjoukset –20 %

Hyödynnä nopean varaajan etu ja varaa kesän 2017 Cumulus City -hotellilomat tarjoushintaan  mitä aiemmin varaat, sitä suurempi etu!

Kahden yön kevätlomatarjoukset

Kevään lomatarjoukset 2017 ovat täällä – majoittuessasi 2 peräkkäistä yötä samassa Cumulus-hotellissa, saat 9 € arvosta ravintolarahaa.

Kylpyläloma Hämeenlinnassa

Yhdistä perhelomaasi Hämeenlinnassa hauska polskintapäivä Kylpylähotelli Rantasipi Aulangolla, 10 minuutin ajomatkan päässä Hämeenlinnan keskustasta. Vesiliukumäet, aallot ja poreet odottavat!

Katso kaikki tarjoukset