Vasta uudistettu hotelli Tampereella

Cumulus City -hotelli Hämeenpuisto Tampereella majoittaa sinut mukavasti moderneissa puitteissa lähellä kaupungin tarjontaa. Hotellin huoneissa on huonekohtainen ilmastointi.

Meiltä on lyhyt kävelymatka Hämeenpuistoa pitkin vaikkapa Särkänniemeen. Hotellin yhteydessä on monipuolinen kuntokeskus ja upouusi Grillsson Steakhouse & Bar -ravintola.

Cumulus City Hämeenpuisto on ilmeeltään rento ja moderni suomalainen hotelli. Viihdyttäviä vastaremontoituja huoneita hotellissa on 178. Suurin osa huoneista on Standard-varustelulla. Varusteluun kuuluu muista Cumulus City -hotelleista tuttu kattava varustus.

Standard-huoneiden varustus:

  • TV (16 kanavaa)
  • Viileäkaappi
  • Hiustenkuivain
  • Nopea, maksuton 1 gigan netti
  • Tyynymenu

Standard-huoneiden lisäksi on valittavana vielä kattavammin varusteltuja Superior-huoneita. Huoneiden varustelussa ja suunnittelussa on huomioitu erityisesti työmatkalaisten tarpeet. Huoneet ovat varusteltuja muun muassa teen ja kahvin keittovälineillä sekä minibaarilla.

Tampere on suosittu matkailukohde ympäri vuoden. Jokaiselle matkailijalle sopivana tukikohtana toimii Cumulus City -hotelli Tampereen Hämeenpuistossa.

Hotelli Cumulus City Hämeenpuiston sijainti on erinomainen, tulit sitten autolla tai julkisilla kulkuneuvoilla. Pysäköintipaikan löydät mukavasti samassa rakennuksessa sijaitsevasta Finnpark Oy:n pysäköintihallista. Linja-autoasema on reilun puolen kilometrin päässä hotellilta. Rautatieasemalta matkaa on reilu kilometri.

Tampereen tapahtumapaikat

Tampereen tapahtumapaikat ovat aivan hotellin läheisyydessä. Parin sadan metrin päässä sijaitsee toinen suurista tamperelaisista teattereista, Tampereen Työväen Teatteri. Tampereen teatterille matkaa on noin puoli kilometriä ja kesällä Pyynikin kesäteatterille vajaa kilometri. Pyynikin kuvankaunis luonnonsuojelualue sijaitsee aivan hotellin vieressä. Pyynikin harju on Tampereen suosituimpia virkistysalueita järeine mäntyineen ja mahtavine maisemineen. Alueella on ulkoilureittejä, merkitty luontopolku ja näkötorni, jossa nautit kuuluisat munkkikahvit.

Kesällä erittäin suosittuun kohteeseen, Särkänniemeen, on matkaa hotellilta 1,5 kilometriä. Koko perheelle on tekemistä myös ympäri vuoden sillä delfinaario, akvaario, planetaario ja Näsinneula ovat talvella auki.

Tutustu myös Tampereen Cumulus City Koskikatu -hotelliin >>

Hotellitarjouksia

Bileloma – ilta ulkona & yö hotellissa

Ilta ulkona tekee hyvää! Jossain kohtaa iltaa tulee kuitenkin aina se hetki, kun väsy iskee. Siinä on valittavana joko taksijono tai Cumulus City. Valinnan pitäisi olla helppo. Nappaa bileloma itsellesi vaikka heti!

Ennakkotarjous -15 %

Hyödynnä ennakkovaraajan etu Cumulus City -hotelliin ja säästät 15 % päivän hinnasta. Varaa ja maksa 7 vuorokautta ennen saapumista.

Kahden yön senioritarjous

Hyödynnä kahden yön senioritarjous ja vietä kahden yön miniloma arjen keskellä.

 

Kesän 2017 ennakkotarjoukset –35 %

Hyödynnä nopean varaajan etu ja varaa kesän 2017 Cumulus City -hotellilomat tarjoushintaan  mitä aiemmin varaat, sitä suurempi etu!

Kylpyläloma Tampereella

Yhdistä perhelomaasi Tampereella hulvaton polskintapäivä Kylpylähotelli Rantasipi Edenissä, 15 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta. Vesiliukumäet, aallot ja poreet odottavat!

Musiikkiteatteri Palatsi, Abba - Dancing Queen -show

Legendaarinen Abba villitsee Palatsissa, eikä esitys jätä ketään kylmäksi. 

Musiikkiteatteri Palatsi, Autiotalossa

Autiotalossa on rockmusikaali, joka kertoo 80-luvun rock-ilmiöstä Suomessa. Esitys käy läpi Dingon ja Yön valtava nousu suosioon, Mambaa ja Eveä unohtamatta.

Musiikkiteatteri Palatsi, Let's Dance

Let's Dance! Brittimusiikkia esittelevä, fantasiaa ja realismia yhdistelevä show Musiikkiteatteri Palatsissa Tampereella. 

Musiikkiteatteri Palatsi, We Rock! Heavyrock Night

We Rock on tajunnanräjäyttävä show huipppuartisteineen, tanssijoineen, pukuineen ja valoineen. 

Pääsiäisviikkojen hotelliyöt ennakkoon –30 %

Pääsiäisviikot ovat parasta lomailuaikaa! Vietä rentouttava loma ja varaa hotelliyöt edullisesti ennakkoon.

Sisäaktiviteettipuisto SuperPark Tampereella

SuperPark Särkänniemestä löydät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset – ympäri vuoden ja säällä kuin säällä. Samalla majoitut mukavasti Cumulus City -hotelleissa Tampereella.

Pyynikin kesäteatteri, Niskavuoren nuori emäntä

Cumulus City -hotellien teatterilomalla Tampereella Niskavuoren nuori emäntä Pyynikin kesäteatterin esittämänä.

Tampereen Komediateatteri, Ei ketään kotona

Teatterilomalla Tampereella nähdään Komediateatterin näytelmä Ei ketään kotona, joka kertoo ensi-iltaan valmistautuvasta teatteriseurueesta. 

Tampereen Komediateatteri, Mieletön Suomen historia

Mitä on suomalaisuus? Ovatko ensimmäiset 100 vuotta opettaneet meille mitään? Tampereen Komediateatterin esitys Mieletön Suomen historia naurattaa Cumulus City -teatterilomalla. 

Tampereen Komediateatteri, Vekkuliveljet

Tampereen Komediateatterissa näytelmä kahdesta ikääntyneestä näyttelijäkaveruksesta jotka vuosien jälkeen palaavat rooliinsa. Vekkuliveljet Cumulus City -teatterilomalla Tampereella. 

Tampereen Teatteri, Näytelmä joka menee pieleen

Tampereella nähdään Näytelmä joka menee pieleen. Tutustu teatterilomaan tästä!

Tampereen Teatteri, Patriarkka

Cumulus Teatterilomalla Tampereella nähdään Juha Jokelan Patriarkka. 

Tampereen Työväen Teatteri, Cabaret

Tiheätunnelmainen Kit Kat -klubi ja 1930-luvun Berliini. Tampereen Työväen Teatterin Cabaret-musikaali nyt Cumulus City -teatterilomalla.

Tampereen Työväen Teatteri, Kilpakosijat

Lapsettoman lesken kannoille ilmestyy joukko kilpakosijoita. Kilpakosijat Cumulus City -teatterilomalla Tampereella. 

Tampereen Työväen Teatteri, Mielensäpahoittajan Suomi

Tuttu jääräpää kertailee tarinaansa ja Suomen historiaa apuri-Alille. Mielensäpahoittajan teatterilomalla Tampereella. 

Katso kaikki tarjoukset