Hotelli ja ravintolamaailma Hyvinkään keskustassa

Cumulus City -hotelli Hyvinkää uudistettiin vuonna 2012. Hotellissa on 106 huonetta raikkaan modernilla ilmeellä ja uusiutunut ravintolamaailma, jonka tarjontaan kuuluu ruokaravintola, pubi ja iltaravintola, jossa meno jatkuu viikonloppuisin aamuun asti. Tervetuloa!

Cumulus City -hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla aivan Hyvinkään keskustassa. Rautatieasemalle kävelee parissa minuutissa ja keskustan palvelut ovat näköetäisyydellä. Hyvinkään keskustasta löydät kattavasti ravintoloita ja ostospaikkoja. Kaupungin suosituimpaan ostoskeskukseen, Kauppakeskus Willaan, on matkaa pari sataa metriä. Vuonna 2012 valmistuneessa kauppakeskuksessa on kattavan tarjonnan hyviä liikkeitä ja kauppoja. Valinnanvaraa on jopa 120 liikkeen verran.

Hyvinkäällä vieraillessa kannattaa käydä tutustumassa seudun nähtävyyksiin. Erikoisin nähtävyys on ehdottomasti pyramidin mallinen Hyvinkään kirkko.

Rautatiekaupunkina tunnettu Hyvinkää tarjoaa vieraille paljon tekemistä. Talvella suosittu kohde on Sveitsin hiihtokeskus. Hyvien yhteyksien varrella sijaitsevassa hiihtokeskuksessa on rinteitä eritasoisille laskettelijoille. Tekemistä riittää myös niille, jotka eivät laskettele. Hiihtokeskuksessa on pulkkarinne ja Sveitsin luonnonpuistossa on kattavat hiihtomahdollisuudet, jotka vievät hiihtäjän pisimmillään kierrokselle Hyvinkään ympäri.

Mukava majoitus Hyvinkään Cumulus City -hotellissa

Hotellin 106 uudistettua huonetta takaavat mukavan ja rentouttavan majoituksen Hyvinkäällä. Lisäksi huoneisiin kuuluu minibaari, hiustenkuivain, huonekohtainen ilmastointi, nopea, maksuton 1 gigan netti sekä Tyynymenu. Tyynymenu on suunniteltu sinua varten koska sopiva tyyny takaa hyvät unet.

Virtuaalikierroksella pääset tutustumaan hotellin tiloihin ja näet minkälaisessa huoneessa tulet yösi viettämään. Virtuaalikierroksella pääset myös tutustumaan hotellin yhteydessä oleviin ravintoloihin.

Cumulus City -hotelli Hyvinkään vierailijoiden käytössä on myös hotellin sauna ja kuntosali. Kaikkien huoneiden hintaan kuuluu kattava aamiainen. Hotellin aamiaispöydästä on hyvä aloittaa tehokas päivä. Tarjolla on mukiin menevän aamukahvin lisäksi tuoreita hedelmiä, leipää ja lämpimiä herkkuja. Aamiaispöydän tarkemman sisällön voit tarkistaa hotellin vastaanotosta.

Cumulus City -hotelli Hyvinkää tarjoaa täyden palvelun majoitusta. Hotelli sijaitsee täydellisessä paikassa Hyvinkään ytimessä. Hotellissa on myös illalla tekemistä, sillä hotellin yhteydestä on pizza- ja seurusteluravintola Martina, iltaravintola Hopealyhty sekä Baana Pub Hyvinkää.

Hotellitarjouksia

Bileloma Hyvinkäällä

Tervetuloa Hyvinkään yöelämään - unet tarjoaa Cumulus City Hyvinkää. Majoitu mukavasti ja nauti iltaravintola Hopealyhdyn tarjoamasta menosta.

Bileloma – ilta ulkona & yö hotellissa

Ilta ulkona tekee hyvää! Jossain kohtaa iltaa tulee kuitenkin aina se hetki, kun väsy iskee. Siinä on valittavana joko taksijono tai Cumulus City. Valinnan pitäisi olla helppo. Nappaa bileloma itsellesi vaikka heti!

Ennakkotarjous -15 %

Hyödynnä ennakkovaraajan etu Cumulus City -hotelliin ja säästät 15 % päivän hinnasta. Varaa ja maksa 7 vuorokautta ennen saapumista.

Helatorstaiviikon 2017 hotellitarjoukset

Toukokuussa hotellilomat tarjoushinnoin! Ota kaikki irti helatorstaiviikon pitkistä vapaista ja lähde kaupunkilomalle keväiseen kaupunkiin.

Kahden yön senioritarjous

Hyödynnä kahden yön senioritarjous ja vietä kahden yön miniloma arjen keskellä.

 

Kesän 2017 ennakkotarjoukset –20 %

Hyödynnä nopean varaajan etu ja varaa kesän 2017 Cumulus City -hotellilomat tarjoushintaan  mitä aiemmin varaat, sitä suurempi etu!

Kahden yön kevätlomatarjoukset

Kevään lomatarjoukset 2017 ovat täällä – majoittuessasi 2 peräkkäistä yötä samassa Cumulus-hotellissa, saat 9 € arvosta ravintolarahaa.

Katso kaikki tarjoukset