Majoitus Joensuun Cumulus City-hotellissa

Cumulus City -hotelli Joensuu on moderni suomalainen kaupunkihotelli aivan Joensuun keskustassa. Hotellissa on yhden ja kahden hengen huoneiden lisäksi Superior-tason huoneita ja asiakassaunat. Kaikissa huoneissa on huonekohtainen ilmastointi. Kiinteistössä palvelee myös erinomaisia makunautintoja tarjoava Martina-ravintola.

Hotelli Cumulus City Joensuun huonetarjonnassa on varmasti sinullekin sopiva huone. Modernien yhden ja kahden hengen huoneiden lisäksi on kymmenen Superior-tason huonetta. Superior-huoneiden sijainnissa on huomioitu hyvä saavutettavuus, rauhallinen paikka ja hyvä näköala. Superior-huoneiden sisustuksessa on lisäksi huomioitu liikematkalaiset ja huoneet ovat suunniteltu helpottamaan työntekoa huoneessa. Lisäksi Joensuun Cumulus City -hotellissa on neljän hengen huoneita ja kombihuoneita.

Kaikki huoneemme ovat sisustettuja modernin ilmeen mukaisesti. Valitse Tyynymenusta mieleinen vaihtoehto, nauti, lepää ja herää virkeänä työhön tai vapaa-aikaan.

Huoneiden varusteluun kuuluu

  • TV ja Radio  
  • Maksullinen elokuvakanava
  • Minibaari
  • Hiustenkuivain
  • Nopea, maksuton 1 gigan netti
  • Tallelokero
  • Huonekohtainen ilmastointi
  • Superior-huoneissa vedenkeitin
  • Tyynymenu

Hotellissamme on kaksi saunaa, jotka ovat vieraiden käytössä. Perinteisissä suomalaisissa saunoissa on tilaa myös isommalle porukalle. Kotimaista saunatunnelmaa luovat puiset lauteet ja kunnon kiuas. Valaistukset on toteutettu moderneilla kuituvaloilla.

Tule tutustumaan Joensuuhun

Joensuu tarjoaa paljon isoja ja pieniä festivaaleja ja tapahtumia. Kaupunki sykkii elämää ympäri vuoden. Joensuun Cumulus City -hotelli sijaitsee aivan Joensuun keskustassa ja tarjoaa loistavan majapaikan majoittua kun vierailee Joensuun tapahtumissa.

Hotelli on hyvien kulkuyhteyksien varrella. Linja-autoasemalle on matkaa noin kilometri. Joensuun rautatieasema on lähempänä, 800 m päässä hotellilta. Sijainti on erinomainen myös vesiteitse matkaavalle. Puolen kilometrin päässä on Joensuun satama, josta aukeaa yhteydet ympäri Saimaata aina Venäjän puolelle saakka. 

Hotellitarjouksia

Äitienpäivän 2017 hotellitarjoukset

Hemmottele äitiä hotellilomalla äitienpäiväviikonloppuna 2017 - etusi jopa 25 %.

Bileloma – ilta ulkona & yö hotellissa

Ilta ulkona tekee hyvää! Jossain kohtaa iltaa tulee kuitenkin aina se hetki, kun väsy iskee. Siinä on valittavana joko taksijono tai Cumulus City. Valinnan pitäisi olla helppo. Nappaa bileloma itsellesi vaikka heti!

Ennakkotarjous -15 %

Hyödynnä ennakkovaraajan etu Cumulus City -hotelliin ja säästät 15 % päivän hinnasta. Varaa ja maksa 7 vuorokautta ennen saapumista.

Helatorstaiviikon 2017 hotellitarjoukset

Toukokuussa hotellilomat tarjoushinnoin! Ota kaikki irti helatorstaiviikon pitkistä vapaista ja lähde kaupunkilomalle keväiseen kaupunkiin.

Joensuun kaupunginteatteri, Paha äitipuoli – kun rakastuminen ei ole kahden kauppa

Paha äitipuoli – kun rakastuminen ei ole kahden kauppa on Joensuun kaupunginteatterin tragikomedia uusperheen arjesta.

Kahden yön senioritarjous

Hyödynnä kahden yön senioritarjous ja vietä kahden yön miniloma arjen keskellä.

 

Kesän 2017 ennakkotarjoukset –25 %

Hyödynnä nopean varaajan etu ja varaa kesän 2017 Cumulus City -hotellilomat tarjoushintaan  mitä aiemmin varaat, sitä suurempi etu!

Kahden yön kevätlomatarjoukset

Kevään lomatarjoukset 2017 ovat täällä – majoittuessasi 2 peräkkäistä yötä samassa Cumulus-hotellissa, saat 9 € arvosta ravintolarahaa.

Vappu 2017 hotellitarjoukset

Vietä iloinen vappu keskellä keväistä kaupunkia ja hyödynnä vapputarjous Cumulus City -hotelliin!

Katso kaikki tarjoukset