Majoitus Lapin porteilla

Cumulus City -hotelli Kemi, hotelli Lapin porteilla, tarjoaa aimo annoksen eksoottista Pohjolaa, ainutkertaisia elämyksiä ja kaupungin parhaat makuelämykset.

Rauhallisen Cumulus City Kemi -hotellin huonetarjonta

Hotellin huonemäärä takaa rauhalliset yöunet suurellekin ryhmälle ja monipuoliset kokoustilat palvelevat myös yritysasiakkaita. Hotellissa on myös nopea, maksuton 1 gigan netti. Viihtyisät huoneet, ystävällinen ja kiireettömän nopea palvelu ovat Hotelli Cumulus City Kemin tavaramerkkejä. Savuttomia suihkullisia huoneita Cumulus City -hotellissa on melkein kaksisataa. Voit myös valita vähän normaalia paremman huoneen, jossa on oma sauna. Saunallisia huoneita Kemin Cumulus City -hotellissa on neljä kappaletta.

Hotelli Cumulus City Kemi tarjoaa puitteet isommallekin porukalle. Hotellissa on yhteensä kahdeksan erillistä kokoustilaa, joista suurimpaan mahtuu jopa 70 henkilöä. Täydellisen kokoustilaisuuden järjestät yhdistämällä majoituksen ja kokoustilat. Voitte aloittaa mukavan kokouspäivän jo aamulla ja jatkaa kokouksen jälkeen hotellin ravintolassa tai saunaosastolla.

Palveleva ja mukava hotelli Kemissä

Cumulus City -hotelli Kemi tunnetaan kattavasta palvelutarjonnastaan. Aivan Kemin keskustassa sijaitsevassa Cumulus City -hotellissa on kaksi ravintolaa ja pubi. Hotellin vieraiden käytettävissä on hotellin saunatilat sekä uima-allas.

Maksutonta pysäköintitilaa on varattu hotellin vieraille hotellin vierestä ja viereisen marketin pysäköintialueelta. Julkisilla kulkuneuvoilla tuleville vieraille hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla. Kemin rautatieasema on kävelymatkan päässä ja myös linja-autolla pääsee hotellin läheisyyteen. Kemi-Tornion lentokenttä on pienen matkan päässä. Lentokentällä ei varsinaista lentokenttähotellia ole, joten Kemin Cumulus City -hotelli sopii hyvin lentokoneella matkaaville vieraille.

Ikea rajalla - På Gränsen Kauppakeskus sekä Haaparannan ostosmahdollisuudet ovat lyhyen matkan päässä. Kemissä vieraillessasi kannattaa käydä tutustumassa Kemin Lumilinnaan tai matkailujäänmurtaja Sampoon. Liki 30 vuotta Perämerellä palvellut jäänmurtaja tarjoaa nykyisin unohtumattomia laivamatkoja jäisellä Perämerellä.  Muita nähtävyyksiä seudulla on Kemin jalokivigalleria, erityisesti Lapin taidetta esittelevä Kemin taidemuseo sekä uusgoottilainen Kemin kirkko.

Pysähdy Kemissä

Hotelli Cumulus City Kemi on mukava pysähdyspaikka matkalla Lappiin. Eteläisestä Suomesta ajat Kemiin päivän aikana, majoitut yön rauhallisessa hotellissa ja aamulla, nautittuasi kattavan ja maukkaan aamiaisen, jatkat matkaasi Lapin laskettelukeskuksiin. Hotellin buffet-aamiainen kuuluu tietenkin kaikkien huoneiden hintaan. 

Hotellitarjouksia

Äitienpäivän 2017 hotellitarjoukset

Hemmottele äitiä hotellilomalla äitienpäiväviikonloppuna 2017 - etusi jopa 25 %.

Bileloma – ilta ulkona & yö hotellissa

Ilta ulkona tekee hyvää! Jossain kohtaa iltaa tulee kuitenkin aina se hetki, kun väsy iskee. Siinä on valittavana joko taksijono tai Cumulus City. Valinnan pitäisi olla helppo. Nappaa bileloma itsellesi vaikka heti!

Ennakkotarjous -15 %

Hyödynnä ennakkovaraajan etu Cumulus City -hotelliin ja säästät 15 % päivän hinnasta. Varaa ja maksa 7 vuorokautta ennen saapumista.

Helatorstaiviikon 2017 hotellitarjoukset

Toukokuussa hotellilomat tarjoushinnoin! Ota kaikki irti helatorstaiviikon pitkistä vapaista ja lähde kaupunkilomalle keväiseen kaupunkiin.

Illasta aamuun

Illasta aamuun sisältää majoituksen tyynymenuineen ja aamisen sekä herkullisen kolmen ruokalajin illallisen.

Kahden yön senioritarjous

Hyödynnä kahden yön senioritarjous ja vietä kahden yön miniloma arjen keskellä.

 

Kemin kaupunginteatteri, Yökyöpelit

Cumulus City -hotellien teatterilomalla Kemissä esitetään Yökyöpelit - koko perheen vauhdikas musiikkinäytelmä.

Kesän 2017 ennakkotarjoukset –25 %

Hyödynnä nopean varaajan etu ja varaa kesän 2017 Cumulus City -hotellilomat tarjoushintaan  mitä aiemmin varaat, sitä suurempi etu!

Kahden yön kevätlomatarjoukset

Kevään lomatarjoukset 2017 ovat täällä – majoittuessasi 2 peräkkäistä yötä samassa Cumulus-hotellissa, saat 9 € arvosta ravintolarahaa.

Vappu 2017 hotellitarjoukset

Vietä iloinen vappu keskellä keväistä kaupunkia ja hyödynnä vapputarjous Cumulus City -hotelliin!

Katso kaikki tarjoukset