Viihtyisää majoitusta Tammerkosken maisemissa

Suosittu Cumulus City Koskikatu Tampere -hotelli sijaitsee mukavalla ja keskeisellä paikalla Tammerkosken rannassa.

Modernien tilojen ja ystävällisen palvelumme lisäksi hotellin yhteydessä sijaitsevat ruokaravintola Huviretki ja Pub Hemingway's. Lapsivieraita ilahduttavat erityisesti allasosastomme matala kahluuallas sekä aivan hotellin edustalla sijaitseva Pikku Kakkosen teemaleikkipuisto. Meillä järjestät myös onnistuneen kokouksen jopa 150 henkilölle.

Hotelli Cumulus City Koskikatu Tampere tarjoaa viihtyisän majoituksen

Hotellin virtuaalikierroksella voit tutustua kohtuuhintaisiin ja mukaviin Cumulus City -hotelli Koskikatu Tampereen huoneisiin. Huoneita hotellissa on lähes kolmesataa. Perustason huoneiden varusteluun kuuluu muun muassa nopea, maksuton 1 gigan netti, TV, silitysrauta, hiustenkuivain ja tyynymenu. Vaativampaan makuun valittavanasi on Superior-tason huone - saunalla tai ilman.

Hotellin autotallissa on paikat 30 autolle. Hotel Bonus Club -kortilla saat pysäköinnin puoleen hintaan. Lisää pysäköintipaikkoja löytyy viereisessä P-Hämppi sopimusparkissa hintaan 24 €/vrk (hotelliin maksettaessa).

Cumulus City -hotelli Tampereen Koskikadulla tarjoaa hotellivierailleen kattavasti palveluita erinomaisella sijainnilla Tampereen keskustassa. Hotellin vieraana käytössäsi on hotellin kuntosali, asiakassaunat ja 12 metriä pitkä uima-allas. Kuntosaliin pääset kuntoilemaan aamu kuudesta ilta kymmeneen. Uima-allas on päivittäin avoinna kello 6.00–9.00 sekä klo 16 jälkeen. Lisäksi hotellin tarjontaan kuuluu pesulapalvelu.

Hotellin aamiainen on kattava. Yksityiskohtia aamiaisen sisällöstä voit tiedustella suoraan hotellista.

Kokouspalvelut Tampereen keskustassa

Cumulus City -hotelli Koskikatu Tampere soveltuu erinomaisesti kokouspaikaksi. Hotellissa on kuusi erikokoista kokoustilaa, joita yhdistelemällä on mahdollista saada kokouspaikat jopa 150 hengelle. Kokoushuoneet ovat varustettu kattavasti. Varustukseen kuuluu muun muassa projektori, valkokangas, äänentoistolaitteisto ja muistiinpanovälineet.

Kokous ei ole mitään ilman kunnon ruokaa. Kokouspakettiemme yhteyteen voit tilata menuvaihtoehdoistamme sopivan ruoan lounaaksi tai illalliseksi.

Tutustu kokoushuoneisiin etukäteen hotellin virtuaalikierroksella. Virtuaalikierros vie sinut keskelle kokoushuoneita ja pääset pyörähtämään täyden ympyrän kokoustilassa.

Tutustu myös Tampereen Cumulus City Hämeenpuisto -hotelliin >>

Hotellitarjouksia

Bileloma – ilta ulkona & yö hotellissa

Ilta ulkona tekee hyvää! Jossain kohtaa iltaa tulee kuitenkin aina se hetki, kun väsy iskee. Siinä on valittavana joko taksijono tai Cumulus City. Valinnan pitäisi olla helppo. Nappaa bileloma itsellesi vaikka heti!

Ennakkotarjous -15 %

Hyödynnä ennakkovaraajan etu Cumulus City -hotelliin ja säästät 15 % päivän hinnasta. Varaa ja maksa 7 vuorokautta ennen saapumista.

Illasta aamuun

Illasta aamuun sisältää majoituksen tyynymenuineen ja aamisen sekä herkullisen kolmen ruokalajin illallisen.

Kahden yön senioritarjous

Hyödynnä kahden yön senioritarjous ja vietä kahden yön miniloma arjen keskellä.

 

Kesän 2017 ennakkotarjoukset –35 %

Hyödynnä nopean varaajan etu ja varaa kesän 2017 Cumulus City -hotellilomat tarjoushintaan  mitä aiemmin varaat, sitä suurempi etu!

Kylpyläloma Tampereella

Yhdistä perhelomaasi Tampereella hulvaton polskintapäivä Kylpylähotelli Rantasipi Edenissä, 15 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta. Vesiliukumäet, aallot ja poreet odottavat!

Musiikkiteatteri Palatsi, Abba - Dancing Queen -show

Legendaarinen Abba villitsee Palatsissa, eikä esitys jätä ketään kylmäksi. 

Musiikkiteatteri Palatsi, Autiotalossa

Autiotalossa on rockmusikaali, joka kertoo 80-luvun rock-ilmiöstä Suomessa. Esitys käy läpi Dingon ja Yön valtava nousu suosioon, Mambaa ja Eveä unohtamatta.

Musiikkiteatteri Palatsi, Let's Dance

Let's Dance! Brittimusiikkia esittelevä, fantasiaa ja realismia yhdistelevä show Musiikkiteatteri Palatsissa Tampereella. 

Musiikkiteatteri Palatsi, We Rock! Heavyrock Night

We Rock on tajunnanräjäyttävä show huipppuartisteineen, tanssijoineen, pukuineen ja valoineen. 

Pääsiäisviikkojen hotelliyöt ennakkoon –30 %

Pääsiäisviikot ovat parasta lomailuaikaa! Vietä rentouttava loma ja varaa hotelliyöt edullisesti ennakkoon.

Sisäaktiviteettipuisto SuperPark Tampereella

SuperPark Särkänniemestä löydät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset – ympäri vuoden ja säällä kuin säällä. Samalla majoitut mukavasti Cumulus City -hotelleissa Tampereella.

Tampere, Komediateatteri

Tampereen kesässä hauskuuttaa dekkarikomedia Kaasua, komisario Palmu.

Pyynikin kesäteatteri, Niskavuoren nuori emäntä

Cumulus City -hotellien teatterilomalla Tampereella Niskavuoren nuori emäntä Pyynikin kesäteatterin esittämänä.

Tampereen Komediateatteri, Ei ketään kotona

Teatterilomalla Tampereella nähdään Komediateatterin näytelmä Ei ketään kotona, joka kertoo ensi-iltaan valmistautuvasta teatteriseurueesta. 

Tampereen Komediateatteri, Mieletön Suomen historia

Mitä on suomalaisuus? Ovatko ensimmäiset 100 vuotta opettaneet meille mitään? Tampereen Komediateatterin esitys Mieletön Suomen historia naurattaa Cumulus City -teatterilomalla. 

Tampereen Komediateatteri, Vekkuliveljet

Tampereen Komediateatterissa näytelmä kahdesta ikääntyneestä näyttelijäkaveruksesta jotka vuosien jälkeen palaavat rooliinsa. Vekkuliveljet Cumulus City -teatterilomalla Tampereella. 

Tampereen Teatteri, Näytelmä joka menee pieleen

Tampereella nähdään Näytelmä joka menee pieleen. Tutustu teatterilomaan tästä!

Tampereen Teatteri, Patriarkka

Cumulus Teatterilomalla Tampereella nähdään Juha Jokelan Patriarkka. 

Tampereen Työväen Teatteri, Cabaret

Tiheätunnelmainen Kit Kat -klubi ja 1930-luvun Berliini. Tampereen Työväen Teatterin Cabaret-musikaali nyt Cumulus City -teatterilomalla.

Tampereen Työväen Teatteri, Kilpakosijat

Lapsettoman lesken kannoille ilmestyy joukko kilpakosijoita. Kilpakosijat Cumulus City -teatterilomalla Tampereella. 

Tampereen Työväen Teatteri, Mielensäpahoittajan Suomi

Tuttu jääräpää kertailee tarinaansa ja Suomen historiaa apuri-Alille. Mielensäpahoittajan teatterilomalla Tampereella. 

Katso kaikki tarjoukset