Majoitus iloisessa ilmapiirissä

Cumulus City -hotelli Kotka on kodikas hotelli niin työ- kuin vapaa-ajanmatkalle. Hotelli sijaitsee Karhulan kaupunginosassa aivan E18-moottoritien varrella, joten hotellille on helppo saapua autolla. Hotellin yhteydessä on ilmainen pysäköintitila, missä on myös pistokepaikkoja. Kotkan keskustasta Karhulaan on matkaa noin 7 km.

Viihtyisässä ja kodikkaassa hotellissamme on 93 huonetta. Huoneemme ovat sisustettuja lämminhenkisiksi ja kodikkaiksi.  Valittavana on perinteisiä yhden ja kahden hengen huoneita tai suurempia 3-4 hengen huoneita. Standard-huoneiden lisäksi meillä on Superior-huoneita. Superior-huoneiden varusteluissa on huomioitu liikematkustajat ja ne on suunniteltu helpottamaan työntekoa hotellihuoneessa. Huoneiden palveluihin kuuluu muun muassa nopea, maksuton 1 gigan netti sekä maittava aamiainen. Cumulus City hotelleista voit myös ottaa aamukahvin mukaan. Cumulus City -hotelli Kotka sopii myös matkailijoille, joilla on eläimiä mukana. Majoitamme lemmikit mielellämme mukaviin oloihin Kotkan Cumulus-hotelliin!

Tule tutustumaan Kotkan nähtävyyksiin ja tapahtumiin

Kotkan Cumulus City -hotelli tarjoaa loistavan tukikohdan tutustua Kotkan nähtävyyksiin ja tapahtumiin. Tutustumisen arvoisia paikkoja ovat esimerkiksi Kuusisen saari ja upea Katariinan Meripuisto Kotkansaarella.

Suomen toiseksi suurin festivaalitapahtuma, Kotkan meripäivät, järjestetään aina heinäkuun viimeisenä viikonloppuna. Kokemisen arvoinen tapahtuma on myös Kymijokipäivät, jolloin Kymijoen rannat täyttyvät erilaisista tapahtumista. Hotelli Cumulus City Kotkassa majoitut juuri sopivan yhteyden päässä näistä tapahtumista.

Cumulus City -hotelli Kotka tarjoaa ystävällisen palvelun ja mutkattoman iloisen ilmapiirin. Tämä takaa, että Kotkassa voit viihtyä pidempäänkin.

Hotellitarjouksia

Bileloma – ilta ulkona & yö hotellissa

Ilta ulkona tekee hyvää! Jossain kohtaa iltaa tulee kuitenkin aina se hetki, kun väsy iskee. Siinä on valittavana joko taksijono tai Cumulus City. Valinnan pitäisi olla helppo. Nappaa bileloma itsellesi vaikka heti!

Ennakkotarjous -15 %

Hyödynnä ennakkovaraajan etu Cumulus City -hotelliin ja säästät 15 % päivän hinnasta. Varaa ja maksa 7 vuorokautta ennen saapumista.

Helatorstaiviikon 2017 hotellitarjoukset

Toukokuussa hotellilomat tarjoushinnoin! Ota kaikki irti helatorstaiviikon pitkistä vapaista ja lähde kaupunkilomalle keväiseen kaupunkiin.

Kahden yön senioritarjous

Hyödynnä kahden yön senioritarjous ja vietä kahden yön miniloma arjen keskellä.

 

Kesän 2017 ennakkotarjoukset –20 %

Hyödynnä nopean varaajan etu ja varaa kesän 2017 Cumulus City -hotellilomat tarjoushintaan  mitä aiemmin varaat, sitä suurempi etu!

Kahden yön kevätlomatarjoukset

Kevään lomatarjoukset 2017 ovat täällä – majoittuessasi 2 peräkkäistä yötä samassa Cumulus-hotellissa, saat 9 € arvosta ravintolarahaa.

Katso kaikki tarjoukset