Majoitus keskellä kaupunkia

Cumulus City -hotelli Kouvola majoittaa sinut mukavasti keskellä kaupunkia, olit sitten työ- tai vapaa-ajan matkalla.

Matkailijoille Kouvola tarjoaa paljon mahdollisuuksia. Voit ostaa liput erilaisiin kohteisiin suoraan hotellistamme: tervetuloa vaikkapa teatteriesitykseen tai Tykkimäelle. Kysy myös Seikkailuviikareiden elämysaktiviteetteja kesäisin!

Cumulus City -hotelli sijaitsee Kouvolan keskustassa ja palvelut, kuten rautatieasema sekä keskustan ostosmahdollisuudet ovat lähellä hotellia. Autolla tullessasi voit jättää auton hotellin kattotasanteella sijaitsevalle pysäköintialueelle.

Hotellissa on 98 huonetta, joista jokaisessa on oma suihku, hiustenkuivain, TV, radio, nopea, maksuton 1 gigan netti sekä muistakin Cumulus-hotelleista tuttu kolmen tyynyn Tyynymenu. Huoneiden hintaan kuuluu perinteinen hotelliaamiainen, joten aamiaisella nautit aamiaispöydän laajasta tarjonnasta. Aamiaispöydän tarjonnan voit tarkistaa etukäteen hotellin aulasta.

Hotelli Cumulus City Kouvolan vieraiden käytössä on hotellin kaksi saunaa. Erikseen on myös varattavana saunakabinetti, missä onnistuu myös pienet kokoukset.

Kokousten pitämiseen hotellissamme on kaksi kokoustilaa. Isompaan kokoustilaan mahtuu kolmekymmentä henkilöä. Pienemmässä, kymmenen hengen kokoustilassa onnistuu pienemmät palaverit. Kokouspäivästä saat täydellisen yhdistämällä kokouspäivään majoittuminen hotellissa. Saat aamulla aloitettua tehokkaasti kokouksen ja päivän päätteeksi onnistuu rentoutuminen saunan lauteilla ja hotellin ravintolassa.

Hotellin yhteydessä sijaitsevat ruokaravintola Huviretki sekä istuskeluravintola Pub Wanha Mestari. Aivan hotellin vieressä sijaitsee Kouvolan suosituin tanssiravintola Mulligan's.

Mitä Kouvola tarjoaa?

Suosituimpia matkailukohteita Kouvolassa ovat Tykkimäen huvipuisto, Repoveden kansallispuisto, Verlan tehdasmuseo sekä Mustila Arboretum.

Tykkimäki tarjoaa tekemistä koko perheelle. Tykkimäellä on koko perheelle sopivat huvipuistolaitteet ja uutuutena kesällä 2014 avattu Aquapark. Tykkimäelle liput kannattaa ostaa kätevästi Cumulus City -hotellin vastaanotosta.

Repoveden kansallispuisto sijaitsee 50 km päässä Kouvolasta. Kansallispuisto tarjoaa mahdollisuuden rentoutua jylhän luonnon, asumattomien metsien ja kymmenien järvien keskellä. Puistossa voit kalastaa, marjastaa sekä vaeltaa.

Muita tutustumisen arvoisia kohteita ovat Verlan tehdasmuseo ja Mustila Arboretum. Kesäisin auki olevaan maailmanperintökohteeseen Velan tehdasmuseoon voit käydä tutustumassa opastetulla kierroksella. Verlan museossa on esiteltynä puunjalostusteollisuuden historiaa autenttisessa miljöössä. Samalla voit käydä tutustumassa Elimäellä sijaitsevaan Mustila Arboretumiin, joka on Suomen vanhin ja suurin puulajipuisto.

Hotellitarjouksia

Bileloma – ilta ulkona & yö hotellissa

Ilta ulkona tekee hyvää! Jossain kohtaa iltaa tulee kuitenkin aina se hetki, kun väsy iskee. Siinä on valittavana joko taksijono tai Cumulus City. Valinnan pitäisi olla helppo. Nappaa bileloma itsellesi vaikka heti!

Ennakkotarjous -15 %

Hyödynnä ennakkovaraajan etu Cumulus City -hotelliin ja säästät 15 % päivän hinnasta. Varaa ja maksa 7 vuorokautta ennen saapumista.

Helatorstaiviikon 2017 hotellitarjoukset

Toukokuussa hotellilomat tarjoushinnoin! Ota kaikki irti helatorstaiviikon pitkistä vapaista ja lähde kaupunkilomalle keväiseen kaupunkiin.

Illasta aamuun

Illasta aamuun sisältää majoituksen tyynymenuineen ja aamisen sekä herkullisen kolmen ruokalajin illallisen.

Kahden yön senioritarjous

Hyödynnä kahden yön senioritarjous ja vietä kahden yön miniloma arjen keskellä.

 

Kesän 2017 ennakkotarjoukset –20 %

Hyödynnä nopean varaajan etu ja varaa kesän 2017 Cumulus City -hotellilomat tarjoushintaan  mitä aiemmin varaat, sitä suurempi etu!

Kahden yön kevätlomatarjoukset

Kevään lomatarjoukset 2017 ovat täällä – majoittuessasi 2 peräkkäistä yötä samassa Cumulus-hotellissa, saat 9 € arvosta ravintolarahaa.

Rockloma Kouvolassa

Rock on! Tervetuloa rokkilomalle Kouvolaan – majoitus mukavasti Cumulus City -hotellissa keskellä kaupunkia.

Tanssiloma Kouvolassa

Tervetuloa tanssimaan arki pois huippuartistien tahtiin Kouvolaan!

Katso kaikki tarjoukset