Pysäköinti

Autollesi löydät paikoitustilaa Cumulus City Asema Kuopio -hotellin pihoista (käynti Puijonkadulta ja Myllykadulta) tai hotellin kahdesta autotallista. Hotellin ympäristössä on myös paikoitustilaa alla olevan kartan mukaisesti.

Huomioithan, että hotellin pihapaikat täytetään saapumisjärjestyksessä (paikkoja rajoitetusti). Maksullisen tallipaikan voi varata myös etukäteen. 

Pysäköinti-info (PDF)

Hotellimme pysäköintialueella tehdään päällystystyötä, josta johtuen Myllykadulta ajettava/kääntyvä pysäköintialue on pois käytöstä ajalla 10.4.-2.5.2017. Muut pysäköintialueet ovat käytössä normaalisti. Pahoittelemme päällystystyöstä aiheutuvaa haittaa.

Hotellin pysäköintihinnat

  • Normaalitaksa 2 €/tunti (voimassa pihapysäköinnissä ja autotallissa, minimimaksu 0,50 €)
  • Pihapysäköinti 8 €/vuorokausi (HBC-kortilla 4 €)
  • Autotalli 12 €/vuorokausi (HBC-kortilla 6 €)

Pysäköinnin voit maksaa joko käteisellä tai Debit/Credit-korteilla piha-alueella olevaan automaattiin, jolloin automaatti tulostaa pysäköintilipukkeen. Tarvittaessa pysäköinnin voi maksaa myös vastaanottoon ilmoittamalla auton rekisterinumeron hotellivirkailijalle, jolloin pysäköintimaksu lisätään huonelaskulle.

Ajo-ohje moottoritieltä

Etelästä
Aja ohi KUOPIO E-kyltin. Nouse ylös rampista KUOPIO P / PUIJONLAAKSO. Seuraa KESKUSTA-opasteita. Käänny vasemmalle Asemakadulle (Opasteessa JUNA-ASEMAN kuva). Jatka alas asemakatua. Cumulus City -hotelli jää oikealle. Käänny Puijonkadulle heti Cumulus City -hotellin jälkeen ja aja pihaan tai talliin. Yläpihalle pääset kääntymällä ennen Cumulus-hotellia kapealle Myllykadulle ja sieltä pientä ramppia yläpihalle.

Pohjoisesta
Nouse ylös rampista KUOPIO P. Seuraa KESKUSTA-opasteita. Cumulus City -hotellin kyltit näkyvät kun pääset Puijonkadulle. Sisäänajo hotellin alapihaan ja talleihin on heti hotellin jälkeen. Sisäänajo yläpihalle: ohita hotelli Puijonkatua pitkin, käänny oikealle Hapelähteenkadulle (kapea katu) ja seuraavasta oikealle Myllykadulle (kapea katu) ja oikealle pientä ramppia yläpihalle hotellin ravintolan kulmalta.