Mutkaton ja viihtyisä majoitus

Uudistettu Cumulus City -hotelli Lahti on mutkaton ja viihtyisä hotelli kaupungin suosituimman kauppakeskuksen yhteydessä, parhaiden ostospaikkojen välittömässä läheisyydessä. Cumulus City Lahdessa asut mukavasti keskellä kaupungin sykettä ja nautit iloisesta sekä ystävällisestä palvelusta.

Lahti tunnetaan monipuolisena kulttuuri- ja urheilukaupunkina. Lukemattomat arvokisat, teatteriesitykset sekä kuntoilumahdollisuuksien laajuus vastaavat vaativammankin matkailijan tarpeita. Hotellin lähellä sijaitsee kauppakeskus Trio, joten ostosten tekoon on myös mahdollisuus.

Voit valita mieleisesi huoneen Lahden Cumulus City -hotellin monipuolisesta tarjonnasta. Tarjonnassamme on 171 huonetta. Suurin osa huoneistamme on kahden hengen huoneita, mutta halutessasi voit valita yhden hengen huoneen. Jos olette tulossa isommalla porukalla, on meillä myös kolmen hengen huoneita tai kombi–huoneita. Liikematkalaisille suosittelemme Superior–huonetta. Superior–huoneiden suunnittelussa on otettu huomioon liikematkalaisten tarpeet ja työnteko hotellihuoneessa. Superior–huoneet ovat hyvin sijoiteltu hotelliin rauhallisille paikoille.

Cumulus City -hotellien varusteluun kuuluu erikoisuutena kolmen tyynyn Tyynymenu. Hyvä tyyny takaa paremmat yöunet ja heräät virkeänä seuraavan päivän haasteisiin.

Cumulus City -hotelli Lahti tarjoaa vierailleen mahdollisuuden käyttää nopeaa, maksutonta 1 gigan nettiä. Huonevarustuksiin kuuluu lisäksi TV, radio, hiustenkuivain ja osassa huoneista minibaari.

Jokaisen huoneen hintaan sisältyy aamiainen. Runsaassa aamiaispöydässä tarjoillaan kattava valikoima kasviksia ja hedelmiä. Tarjolla on myös lämpimiä ruokia runsaampaan nälkään.

Cumulus City -hotelli Lahti – majapaikkana Lahden tapahtumissa

Cumulus-hotelli Lahdessa on loistava tukikohta tutustuessasi Lahden tapahtumiin. Lahti on tunnettu urheilukaupunki. Lahden urheilukeskuksessa järjestetään monia kansallisia ja kansainvälisiä urheilutapahtumia kuten Salpausselän kisat. Salpausselän kisoihin tulee paljon kansainvälisiä kilpailijoita ja katsoja. Joka talvi järjestettävissä kisoissa kilpaillaan hiihdossa, mäkihypyssä ja yhdistetyssä.

Urheilustaan tunnetussa Lahdessa on myös muuta tapahtumaa. Yksi Suomen suurimmista ammattiteattereista sijaitsee Lahdessa. Lahden kaupunginteatteri esiintyy vuonna 1983 valmistuneessa Teatteritalossa.

Lahdessa on myös Sibeliustalo, jossa järjestetään kongresseja ja konsertteja. Sibeliustalon konserttisali on kansainvälisesti tunnettu ja korkeatasoinen. Sibeliustalo sijaitsee Ankkurin kaupunginosassa.

Saapuminen hotellille

Hotelli Cumulus City sijaitsee aivan Lahden keskustassa. Hotellille on helppo saapua, tulit sitten junalla tai autolla. Rautatieasemalta hotellille on matkaa noin kilometri. Matkan kävelee kevyesti vartissa.

Omalla autolla tuleville vieraille on varattu pysäköintipaikkoja hotellirakennuksessa sijaitsevasta parkkitalosta, katso lisätietoja pysäköinnistä tästä. Hotelli sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten hotellille on helppo tulla myös omalla autolla.

Hotellitarjouksia

Bileloma – ilta ulkona & yö hotellissa

Ilta ulkona tekee hyvää! Jossain kohtaa iltaa tulee kuitenkin aina se hetki, kun väsy iskee. Siinä on valittavana joko taksijono tai Cumulus City. Valinnan pitäisi olla helppo. Nappaa bileloma itsellesi vaikka heti!

Ennakkotarjous -15 %

Hyödynnä ennakkovaraajan etu Cumulus City -hotelliin ja säästät 15 % päivän hinnasta. Varaa ja maksa 7 vuorokautta ennen saapumista.

Helatorstaiviikon 2017 hotellitarjoukset

Toukokuussa hotellilomat tarjoushinnoin! Ota kaikki irti helatorstaiviikon pitkistä vapaista ja lähde kaupunkilomalle keväiseen kaupunkiin.

Illasta aamuun

Illasta aamuun sisältää majoituksen tyynymenuineen ja aamisen sekä herkullisen kolmen ruokalajin illallisen.

Kahden yön senioritarjous

Hyödynnä kahden yön senioritarjous ja vietä kahden yön miniloma arjen keskellä.

 

Kesän 2017 ennakkotarjoukset –20 %

Hyödynnä nopean varaajan etu ja varaa kesän 2017 Cumulus City -hotellilomat tarjoushintaan  mitä aiemmin varaat, sitä suurempi etu!

Kahden yön kevätlomatarjoukset

Kevään lomatarjoukset 2017 ovat täällä – majoittuessasi 2 peräkkäistä yötä samassa Cumulus-hotellissa, saat 9 € arvosta ravintolarahaa.

Katso kaikki tarjoukset