Majoitus uudessa hotellissa Helsingissä

Cumulus City -ketjun lippulaivahotelli tarjoaa viihtyisää majoitusta hyvien kulkuyhteyksien varrella Meilahdessa, lähellä Helsingin ydinkeskustaa. Hotellissa on 11 kerrosta, 188 huonetta, kaksi rentoa ja nykyaikaista ravintolaa, asiakassauna, kuntoiluhuone, nopea, maksuton 1 gigan netti sekä oma pysäköintialue. 

Huikeat näköalat ja paljon tilavia perhehuoneita

Cumulus City Meilahden viihtyisistä ja valoisista huoneista avautuvat upeat näköalat Helsingin ylle. Ylimpien kerrosten huoneista pääsee ihailemaan urbaania merimaisemaa. Osa Cumulus City Meilahden huoneista on suunniteltu erityisesti perheiden ja ryhmien tarpeisiin. Tarjolla on perhehuoneita omalla keittonurkkauksella sekä väliovellisia huoneita, jotka yhdistämällä isompikin perhe majoittuu mukavasti. Lisäksi hotellissa on yli 50 Invalidiliiton Helppo liikkua -konseptin mukaista huonetta. 

Modernit tilat ja mahdollisuus rentoutua 

Meilahden Cumulus City -hotellin avarat ja valoisat aulatilat ottavat sinut avosylin vastaan ja tarkkaan harkittu äänimaisema kietoo sinut hellään syleilyynsä heti ulko-ovella. Hotellin suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota asiakkaiden rentoutumiseen. Osassa huoneista on kylpyamme, ja hotellista löytyy myös asiakassauna sekä kuntoiluhuone, joka tarjoaa mahdollisuuden oman kunnon ylläpitämiseen hotellivierailun aikana. 

Sijainti ja kulkuyhteydet

Uuden Cumulus-hotellin sijainti on erinomainen. Cumulus City Meilahti sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Helsingin ydinkeskustasta ja tapahtumapaikoista. Sonera Stadium ja Helsingin Jäähalli sijaitsevat kävelymatkan päässä hotellilta. Messukeskukselle ja Hartwall Arenalle on myös lyhyt matka sekä kävellen että raitiovaunulla. Autoileville asiakkaille Cumulus City Meilahti Helsingissä on tarjolla oma pysäköintialue. Auton voi jättää hotellille ja nauttia kaupungin monipuolisista mahdollisuuksista.

Bistroherkkuja ja burgereita

Herkuttelupuolesta pitävät huolen hotellin kanssa samassa rakennuksessa sijaitsevat ravintolat: Bistro Cumulus sekä BURGER KING® Meilahti. Bistro on Cumulus City -ketjun oma rouhean moderni palvelukokonaisuus, joka tarjoilee huolella valmistettua ja herkullista ruokaa aamiaisesta yöpalaan sekä myös mukaan otettavaksi. BURGER KING® puolestaan on tunnettu liekillä grillatuista hampurilaisistaan, jotka valmistetaan aina asiakkaiden toiveiden mukaan. 

Tutustu myös muihin Helsingin Cumulus City -hotelleihin

Hotellitarjouksia

Äitienpäivän 2017 hotellitarjoukset

Hemmottele äitiä hotellilomalla äitienpäiväviikonloppuna 2017 - etusi jopa 25 %.

Bileloma – ilta ulkona & yö hotellissa

Ilta ulkona tekee hyvää! Jossain kohtaa iltaa tulee kuitenkin aina se hetki, kun väsy iskee. Siinä on valittavana joko taksijono tai Cumulus City. Valinnan pitäisi olla helppo. Nappaa bileloma itsellesi vaikka heti!

Cumulus City Meilahden ennakkotarjous -15 %

Tule tutustumaan uuteen Cumulus City Meilahteen ja varaa majoitus ennakkoon 15 % alennuksella!

Helatorstaiviikon 2017 hotellitarjoukset

Toukokuussa hotellilomat tarjoushinnoin! Ota kaikki irti helatorstaiviikon pitkistä vapaista ja lähde kaupunkilomalle keväiseen kaupunkiin.

Kahden yön senioritarjous

Hyödynnä kahden yön senioritarjous ja vietä kahden yön miniloma arjen keskellä.

 

Kesän 2017 ennakkotarjoukset –25 %

Hyödynnä nopean varaajan etu ja varaa kesän 2017 Cumulus City -hotellilomat tarjoushintaan  mitä aiemmin varaat, sitä suurempi etu!

Kahden yön kevätlomatarjoukset

Kevään lomatarjoukset 2017 ovat täällä – majoittuessasi 2 peräkkäistä yötä samassa Cumulus-hotellissa, saat 9 € arvosta ravintolarahaa.

Vappu 2017 hotellitarjoukset

Vietä iloinen vappu keskellä keväistä kaupunkia ja hyödynnä vapputarjous Cumulus City -hotelliin!

Katso kaikki tarjoukset