Majoitu mukavasti Savon sydämessä

Cumulus City -hotelli Mikkeli sijaitsee mukavasti keskellä kaupunkia ja sen tapahtumia, aivan Etelä-Savon suurimman kauppakeskuksen Akselin vieressä.

Hotellin keskeinen sijainti mahdollistaa helpon liikkumisen. Pääset hotellille helposti autolla tai julkisilla kulkuneuvoilla. Junalla tulevat vieraat voivat tulla kävellen hotellille, sillä hotelli sijaitsee reilun puolen kilometrin päässä rautatieasemalta. Autolla tulevat vieraat ovat myös huomioitu. Autollesi löydät maksuttoman pysäköintipaikan Kauppakeskus Akselin kattotasanteelta. Kysy lisää parkkipaikasta hotellin aulasta.

Hotellin viihtyisät huoneet, monipuoliset kokoustilat sekä hotellin ravintola takaavat onnistuneen vierailun Mikkelissä. Hotellin kaikissa huoneissa on nopea, maksuton 1 gigan netti. Lisäksi lähes kaikki hotellin 136 huonetta on varusteltu huonekohtaisella jäähdyttävällä ilmastoinnilla. Huoneiden varusteluun kuuluu sinua varten suunniteltu Tyynymenu. Laadukas kolmen tyynyn menu tarjoaa mahdollisuuden mukaville unille. Hyvin levätyn yön jälkeen olet virtaa täynnä.

Mikkelin Cumulus City -hotellin kaikkien huoneiden hintaan kuuluu kattava aamupala. Aamupala tarjoillaan hotellin aamiaisravintolassa ja tarjolla on muun muassa mysliä, jugurttia, leipää ja suurempaan nälkään sopivia lämpimiä vaihtoehtoja. Kiireinen työmatkalainen voi ottaa aamukahvinsa mukavasti mukissa mukaan.

Cumulus City -hotelli Mikkeli tarjoaa monipuolisia palveluita. Hotellissa on ravintolan lisäksi saunatilat ja uima-allas. Rankan päivän päätteeksi pääset uimaan sekä saunomaan.

Mikkelissä tapahtuu

Seudulla järjestetään monenlaisia musiikkitapahtumia ympäri vuoden. Monipuoliset tapahtumat ja Saimaan ainutlaatuinen järviluonto mahdollistavat mukavan ja laadukkaan loman Mikkelissä.

Mikkelin seudun suosituimpia vierailukohteita on taidekeskus Salmela Mäntyharjulla. Siellä järjestetään kuvataidenäyttelyitä, konsertteja sekä runotapahtumia.

Visulahti on monen matkaajan kohteena kesäisin ja siellä riittääkin tekemistä koko päiväksi koko perheelle. Visulahdessa vietetyn vilkkaan päivän jälkeen on hyvä tulla rentoutumaan hotellille. Visulahden matkailukeskukseen on matkaa hotellilta reilu 5km viitostietä ajaen.

Mikkelistä löytyy myös kaksi golfkenttää, Mikkelin Golf ja Annilan golfkeskus. Mikä olisikaan parempi tapa viettää kesäviikonloppu kuin käydä tutustumassa kahteen golfkenttään ja viettää yö Cumulus City -hotellissa Mikkelissä. Ensimmäisen golfpäivän jälkeen pääset rentoutumaan hotellin saunaosastolle ja ravintolaan. Aamulla hyvin nukutun yön jälkeen päivä lähtee käyntiin runsaalla ja kattavalla hotellin aamupalalla.

Kaupunki tunnetaan myös Mannerheimin päämajasta. Talvi- ja jatkosodissa puolustusvoimien päämajapaikkana toimi Mikkeli. Sotavuosien keskeisimpiä tapahtumia, päämajan toimintaa ja Mannerheimin työhuonetta esittelevä museo sijaitsee samoissa tiloissa, missä puolustusvoimien päämaja toimi talvi- ja jatkosodissa.  Päämajamuseoon kuuluvat myös Viestikeskus Lokki ja Mannerheimin salonkivaunu.

Cumulus City -hotelli Mikkeli toivottaa kaikki matkalaiset tervetulleeksi.

Hotellitarjouksia

Äitienpäivän 2017 hotellitarjoukset

Hemmottele äitiä hotellilomalla äitienpäiväviikonloppuna 2017 - etusi jopa 25 %.

Bileloma – ilta ulkona & yö hotellissa

Ilta ulkona tekee hyvää! Jossain kohtaa iltaa tulee kuitenkin aina se hetki, kun väsy iskee. Siinä on valittavana joko taksijono tai Cumulus City. Valinnan pitäisi olla helppo. Nappaa bileloma itsellesi vaikka heti!

Ennakkotarjous -15 %

Hyödynnä ennakkovaraajan etu Cumulus City -hotelliin ja säästät 15 % päivän hinnasta. Varaa ja maksa 7 vuorokautta ennen saapumista.

Helatorstaiviikon 2017 hotellitarjoukset

Toukokuussa hotellilomat tarjoushinnoin! Ota kaikki irti helatorstaiviikon pitkistä vapaista ja lähde kaupunkilomalle keväiseen kaupunkiin.

Illasta aamuun

Illasta aamuun sisältää majoituksen tyynymenuineen ja aamisen sekä herkullisen kolmen ruokalajin illallisen.

Kesän 2017 ennakkotarjoukset –25 %

Hyödynnä nopean varaajan etu ja varaa kesän 2017 Cumulus City -hotellilomat tarjoushintaan  mitä aiemmin varaat, sitä suurempi etu!

Kahden yön kevätlomatarjoukset

Kevään lomatarjoukset 2017 ovat täällä – majoittuessasi 2 peräkkäistä yötä samassa Cumulus-hotellissa, saat 9 € arvosta ravintolarahaa.

Mikkelin kesäteatteri

Naisvuoren kesäteatterissa nähdään tänä vuonna tutun Metsolan perheen tarinoita.

Vappu 2017 hotellitarjoukset

Vietä iloinen vappu keskellä keväistä kaupunkia ja hyödynnä vapputarjous Cumulus City -hotelliin!

Katso kaikki tarjoukset