Iloinen hotelli Oulun keskustassa

Ystävällisestä palvelustaan tunnettu Hotelli Cumulus City Oulu toivottaa tervetulleeksi viihtymään, olit sitten työ- tai lomamatkalla. Tarjoamme majoituksen erinomaisella sijainnilla keskustan kupeesta. Meillä majoittuessasi nautit buffet-aamiaisesta, uima-altaasta sekä saunan lämmöstä.

Nauti Oulun keskustan rikkauksista

Hotelli Cumulus City Oulu sijaitsee keskeisellä alueella lähellä Oulun keskustan palveluita. Löydät vain kävelymatkan päästä mielenkiintoisia nähtävyyksiä, joihin suosittelemme ehdottomasti tutustumaan. Tutustu myös Oulun ajankohtaisiin tapahtumiin.

Oulun Kauppatori sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä hotellista. Kauppatori on ainutlaatuinen paikka, jossa matkailija voi aistia vanhan oululaisen tunnelman ja tavata jo tunnetuksi tulleen Toripoliisi -nähtävyyden. Matkailijoilla on tapana ottaa Oulusta mukaan muistoksi valokuva Toripoliisin kanssa.

Kauppatorin kupeesta löytyy myös Oulun suosittu 110 vuotta vanha kauppahalli. Nauti kauppahallin antimista ja lähetä postikorttisi kauppahallin laatikon kautta niin saat erikoisen Toripoliisi-leiman postikortteihisi.

Tietoa Oulun Cumulus City -hotellin palveluista ja huoneista

Huoneet
Oulun Cumulus City -hotelli tarjoaa mahtavat puitteet majoittumiseen. Hotellissamme on 207 huonetta, joista voit valita mielesi mukaan joko Standard- tai Superior –tasoisen huoneen.

Kaikista huoneistamme löytyy

  • TV
  • Hiustenkuivain
  • Nopea, maksuton 1 gigan netti
  • Tyynymenu

Tyynymenu on Cumulus City -hotelli Oulun tarjoama tyynyvalikoima, josta voit valita mieleisesi tyynyn. Cumulus City -hotelli Oulun maksuttomasta tyynymenusta löydät juuri itsellesi sopivan tyynyn hyvien yöunien takaamiseksi.

Virkistäytymistä sekä rentoutumista varten Oulun Cumulus-hotellista löytyy uima-allas ja kaksi saunaa. Uima-allas on 12 m pitkä, joten siellä onnistuu hyvin myös kuntoilu. Saunojen yhteydessä on myös neljä saunakabinettia. Siispä pulahda rentoutumaan ja nauti miellyttävistä löylyistä!

Laadukkaat kokoustilat Oulun keskustassa

Oulun Cumulus City -hotelli tarjoaa erinomaiset kokoustilat. Isoimpiin kokoustiloihimme mahtuu jopa 180 henkilöä. Kokoustilojen varusteluun kuuluu muun muassa dataprojektori ja valkokangas, muistiinpanovälineet ja tarvittaessa jopa kannettava tietokone. Tutustu laajemmin kokoustilavalikoimaan ja tee virtuaalinen tutustumiskierros kokoustiloihimme.

Liikenneyhteydet ja paikoitus

Oulun lentokentältä matkaa Cumulus City -hotelli Ouluun on noin 15 km. Lentokentältä hotellille pääsee kätevästi joko taksilla tai hotellin lähelle tulevalla bussiyhteydellä. Hotellin läheisyydessä on myös paljon parkkitilaa autolla tuleville matkailijoille. Läheltä löytyy ilmaisia parkkipaikkoja tai vaihtoehtoisesti auton voi jättää läheiseen parkkihalliin.

Hotellitarjouksia

Bileloma – ilta ulkona & yö hotellissa

Ilta ulkona tekee hyvää! Jossain kohtaa iltaa tulee kuitenkin aina se hetki, kun väsy iskee. Siinä on valittavana joko taksijono tai Cumulus City. Valinnan pitäisi olla helppo. Nappaa bileloma itsellesi vaikka heti!

Elämyspuisto SuperPark Oulussa

Vietä elämyksellinen perhepäivä täynnä aktiviteetteja Oulun SuperParkissa - majoitus Hotelli Cumulus City Oulu.

Ennakkotarjous -15 %

Hyödynnä ennakkovaraajan etu Cumulus City -hotelliin ja säästät 15 % päivän hinnasta. Varaa ja maksa 7 vuorokautta ennen saapumista.

Helatorstaiviikon 2017 hotellitarjoukset

Toukokuussa hotellilomat tarjoushinnoin! Ota kaikki irti helatorstaiviikon pitkistä vapaista ja lähde kaupunkilomalle keväiseen kaupunkiin.

Illasta aamuun

Illasta aamuun sisältää majoituksen tyynymenuineen ja aamisen sekä herkullisen kolmen ruokalajin illallisen.

Kahden yön senioritarjous

Hyödynnä kahden yön senioritarjous ja vietä kahden yön miniloma arjen keskellä.

 

Kesän 2017 ennakkotarjoukset –20 %

Hyödynnä nopean varaajan etu ja varaa kesän 2017 Cumulus City -hotellilomat tarjoushintaan  mitä aiemmin varaat, sitä suurempi etu!

Kahden yön kevätlomatarjoukset

Kevään lomatarjoukset 2017 ovat täällä – majoittuessasi 2 peräkkäistä yötä samassa Cumulus-hotellissa, saat 9 € arvosta ravintolarahaa.

Qstock Oulussa

Qstock 2017 Oulussa - majoitu mukavasti Cumulus City Oulu -hotellissa keskustan kupeessa. Hintaan sisältyy 2 yön majoituksen lisäksi 2 päivän festariliput!

Tähden tanssit Oulussa

Valovoimaisia esiintyjiä ja tanssin taikaa - tervetuloa tanssilomalle Ouluun!

Tiedekeskus Tietomaa Oulussa

Yhdistä perhelomaasi Oulussa päivä Tietomaassa, jossa voit vaikkapa kokeilla pyörivää kiipeilyseinää tai ottaa selvää naisten ja miesten eroavaisuuksista.

Katso kaikki tarjoukset