Majoitus keskellä kaupunkia

Cumulus City -hotelli Pori on kodikas hotelli keskellä kaupungin sykettä. Cumulus City -hotellissa viihdyt niin työ- kuin vapaa-ajanmatkallasi.

Porin Cumulus City -hotellissa vietät yösi uudistetussa huoneessa. Tyynysi voit valita kolmen tyynyn menusta. Hotellissa on 111 mukavaa huonetta, joissa kaikissa on huonekohtainen ilmastointi. Huoneet ovat yhden tai kahden hengen huoneita ja varustelutasoja on kaksi. Standard–huoneiden varusteluun kuuluu TV, radio, hiustenkuivain, nopea, maksuton 1 gigan netti ja kolmen tyynyn Tyynymenu. Superior–huoneiden varusteluun kuuluu Standard-huoneiden varusteluiden lisäksi minibaari. Superior–huoneiden suunnitellussa on huomioitu myös työmatkalaisten tarpeet.

Hotellin huoneiden hintaan kuuluu aina kattava aamiainen, jossa tarjoillaan maukkaita vaihtoehtoja.

Saunan löylyt rentouttavat väsyneenkin matkalaisen mielen. Hotellissamme on kaksi saunaa, jotka ovat vieraidemme käytettävissä. Hotellin yhteydessä on myös ravintola Huviretki. Ruokailun lisäksi ravintola sopii erinomaisesti seurusteluun ja illanviettoon. Huviretki tarjoaa myös paikan isommalle porukalle - juhliin tai kokouksiin.

Porin hiekkarannat kutsuvat

Jazzista tunnettu Pori ja läheiset Yyterin hiekkarannat tarjoavat mahdollisuudet mukavaan kaupunkilomaan - maissa, rannalla tai merellä. Suomen kuuluisimmat hiekkarannat löytyvät Porin Yyteristä. Matkaa hotellilta Yyterin hiekkarannoille on noin 20 km. Matka taittuu kätevästi autolla kakkostietä pitkin. Porin hiekkarannat eivät rajoitu vain Yyteriin. Esimerkiksi Karhuluodon ranta on suosittu hiekkaranta kesäisin.

Poriin kannattaa tutustua myös mereltä käsin. Poriin pääset omalla veneellä ja vierasvenesatamapaikkoja löytyy jopa Porin keskustasta. Voit myös tutustua Porin rannikkoon ja Kokemäenjokeen vesibussimatkalla.

Pori Jazz majoitus Cumulus City -hotellissa

Suuret tapahtumat vetävät paljon vieraita Poriin. Suuri kansainvälinen musiikkifestivaali Pori Jazz järjestetään heinäkuussa. Festivaali täyttää musiikilla Kokemäenjoen rannat, Kirjurinluodon konserttipuiston sekä Porilaiset jazzklubit. Jazzeille kannattaa varata hotellihuone ajoissa, sillä silloin hotellivieraita on ympäri maailman. Cumulus City -hotelli Pori tarjoaa sijaintinsa puolesta erinomaisen tukikohdan tutustua Jazzien tarjontaan.

Poriin on helppo tulla. Cumulus City -hotelli löytyy Porin keskustasta ja sinne pääset helposti kakkostieltä. Hotellin lähellä on myös rautatieasema ja bussiasema. Poriin pääsee myös lentäen. Porin lentokenttä on kätevästi lyhyen matkan päässä Cumulus City -hotellista.

Hotellitarjouksia

Bileloma – ilta ulkona & yö hotellissa

Ilta ulkona tekee hyvää! Jossain kohtaa iltaa tulee kuitenkin aina se hetki, kun väsy iskee. Siinä on valittavana joko taksijono tai Cumulus City. Valinnan pitäisi olla helppo. Nappaa bileloma itsellesi vaikka heti!

Ennakkotarjous -15 %

Hyödynnä ennakkovaraajan etu Cumulus City -hotelliin ja säästät 15 % päivän hinnasta. Varaa ja maksa 7 vuorokautta ennen saapumista.

Helatorstaiviikon 2017 hotellitarjoukset

Toukokuussa hotellilomat tarjoushinnoin! Ota kaikki irti helatorstaiviikon pitkistä vapaista ja lähde kaupunkilomalle keväiseen kaupunkiin.

Illasta aamuun

Illasta aamuun sisältää majoituksen tyynymenuineen ja aamisen sekä herkullisen kolmen ruokalajin illallisen.

Kahden yön senioritarjous

Hyödynnä kahden yön senioritarjous ja vietä kahden yön miniloma arjen keskellä.

 

Kesän 2017 ennakkotarjoukset –20 %

Hyödynnä nopean varaajan etu ja varaa kesän 2017 Cumulus City -hotellilomat tarjoushintaan  mitä aiemmin varaat, sitä suurempi etu!

Kahden yön kevätlomatarjoukset

Kevään lomatarjoukset 2017 ovat täällä – majoittuessasi 2 peräkkäistä yötä samassa Cumulus-hotellissa, saat 9 € arvosta ravintolarahaa.

Katso kaikki tarjoukset