Majoitu mukavasti Rauman kanaalin rannalla

Iloisen ja ystävällisen palvelun Cumulus City -hotelli sijaitsee Rauman vanhan kaupungin kupeessa, kauniin kanaalin rannalla. UNESCOn maailmanperintöluetteloon valittu vanha kaupunki edustaa parhaiten säilynyttä puuarkkitehtuuria Suomessa. 

Rauman keskustassa, palveluiden läheisyydessä sijaitseva Cumulus-hotelli on oiva tukikohta lomallesi. Pääset kävellen tutustumaan tunnelmalliseen vanhaan kaupunkiin, ja myös linja-auto- sekä rautatieasema ovat kävelyetäisyydellä.

Rauman Cumulus City -hotellissa on 104 huonetta. Valittavanasi on Standard-, Business- ja Superior-huoneita. Kaikkien huoneiden varusteluun kuuluun TV, radio, hiustenkuivain, nopea, maksuton 1 gigan netti ja kolmen tyynyn Tyynymenu, joka takaa rentouttavat yöunet. Kaikki huoneemme ovat savuttomia.

Hotellissa on kolme viihtyisää kokoustilaa, joihin mahtuu 14–70 henkilöä tilasta sekä tuolien ja pöytien järjestyksestä riippuen. Pöydät on mahdollista järjestää tapahtumakohtaisesti teatteri- tai luokkamuotoon tai U-malliseksi.

Tule viihtymään Raumalle

Rauma tunnetaan vanhasta kaupungistaan, ja sen ihastuttavista vanhoista puutaloista sekä kapeista, mutkittelevista kaduista. Harvinaisen laajaan ja yhtenäisenä säilyneeseen puukaupunkialueeseen kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa. Alueen keskellä on tunnelmallinen kauppatori, joka toimii samalla koko Rauman kaupungin keskuksena. Kesäisin torilla on paljon torimyyjiä myymässä paikallisia tuotteita, kuten satakuntalaista kalaa, marjoja ja kasviksia. Rauman kaupat ovat myös keskittyneet torin läheisyyteen.

Rauman pitsiviikot ja mustan pitsin yö

Tunnetuin raumalainen tapahtuma on joka kesä järjestettävä Rauman pitsiviikko, joka yhdistää raumalaisen pitsiperinteen monipuolisiin musiikkiesityksiin, performansseihin ja värikkääseen markkinatunnelmaan. Perinteisesti pitsiviikolla pelataan myös pitsiturnaus eli jääkiekkoturnaus, jossa mittelevät ainakin Rauman Lukko, Porin Ässät ja Turun Palloseura. Viikko huipentuu Mustan pitsin yöhön.

Hotellitarjouksia

Bileloma – ilta ulkona & yö hotellissa

Ilta ulkona tekee hyvää! Jossain kohtaa iltaa tulee kuitenkin aina se hetki, kun väsy iskee. Siinä on valittavana joko taksijono tai Cumulus City. Valinnan pitäisi olla helppo. Nappaa bileloma itsellesi vaikka heti!

Ennakkotarjous -15 %

Hyödynnä ennakkovaraajan etu Cumulus City -hotelliin ja säästät 15 % päivän hinnasta. Varaa ja maksa 7 vuorokautta ennen saapumista.

Helatorstaiviikon 2017 hotellitarjoukset

Toukokuussa hotellilomat tarjoushinnoin! Ota kaikki irti helatorstaiviikon pitkistä vapaista ja lähde kaupunkilomalle keväiseen kaupunkiin.

Illasta aamuun

Illasta aamuun sisältää majoituksen tyynymenuineen ja aamisen sekä herkullisen kolmen ruokalajin illallisen.

Kahden yön senioritarjous

Hyödynnä kahden yön senioritarjous ja vietä kahden yön miniloma arjen keskellä.

 

Kesän 2017 ennakkotarjoukset –20 %

Hyödynnä nopean varaajan etu ja varaa kesän 2017 Cumulus City -hotellilomat tarjoushintaan  mitä aiemmin varaat, sitä suurempi etu!

Kahden yön kevätlomatarjoukset

Kevään lomatarjoukset 2017 ovat täällä – majoittuessasi 2 peräkkäistä yötä samassa Cumulus-hotellissa, saat 9 € arvosta ravintolarahaa.

Katso kaikki tarjoukset