Cumulus City Salo, majoitus keskellä kaupunkia

Cumulus City -hotelli Salo sijaitsee hienolla paikalla Salon kaupungin keskustassa, Salonjoen rannalla. Cumulus City Salo on kodikas sekä moderni kaupunkihotelli, jonka välittömässä ilmapiirissä viihdyt varmasti. Hotellissa on 53 savutonta huonetta, aamiaisravintola ja asiakassauna. Lisäksi hotellin kaikissa huoneissa on huonekohtainen ilmastointi.

Valittavanasi on kahden tasoisia huoneita. Standard-huoneiden varusteluun kuuluu TV, radio, nopea, maksuton 1 gigan netti, viileäkaappi, hiustenkuivain, tallelokero ja kolmen tyynyn Tyynymenu. Superior-huoneet ovat oivallinen valinta työmatkalaiselle. Huoneiden suunnitellussa on huomioitu työmatkalaisen tarpeet ja hotellihuone mahdollistaa siellä työskentelyn. Superior-huoneiden sijoittelussa on huomioitu myös hyvä näköala ja saavutettavuus. Ne on myös pyritty sijoittamaan rauhalliseen paikkaan. Superior-huoneista löytyy normaalin Standard-varustelun lisäksi minibaari sekä vedenkeitinsetti teelle ja kaakaolle.

Majoittuessasi Cumulus City -hotellissa voit valita kolmen tyynyn Tyynymenusta. Voit valita joko pehmeän, medium tai tukevan tyynyn. Hyvä uni on erittäin tärkeää liikematkaajille. Sinua varten toteutetusta tyynymenusta löydät itsellesi sopivan tyynyt ja heräät virkeänä uuteen päivään.

Hotelli Salossa, hyvien kulkuyhteyksien varrella

Matkaa Salon rautatieasemalta hotellille on alle 500 m. Yhteydet Helsingin ja Turun suuntaan ovat siis kunnossa. Autolla tullessasi löydät hotellin autotallista autollesi pysäköintipaikan. Valtatie 1 kulkee Salon kaupungin vierestä, joten kulkuyhteydet autolla ovat helpot.

Itsestään huolta pitäville vieraille hotellin yhteydessä on kuntokeskus, Gym & Fitness Center. Rentoutua voit myös Cumulus-hotellin asiakassaunassa. Sauna on hotellin vieraiden käytettävissä. Kysy lisää hotellin aulasta. Hotellissa on myös itsepalvelupesula, josta löydät pesukoneen, kuivausrummun ja silityshuoneen.

Hotellin vieraat nauttivat aamupalan hotellin aamiaisravintolassa. Kiireiset matkalaiset voivat ottaa kahvin myös mukaan. Cumulus City -hotellin aamukahvi on mukiin menevä ja mennessä mukava!

Tervetuloa!

Hotellitarjouksia

Bileloma – ilta ulkona & yö hotellissa

Ilta ulkona tekee hyvää! Jossain kohtaa iltaa tulee kuitenkin aina se hetki, kun väsy iskee. Siinä on valittavana joko taksijono tai Cumulus City. Valinnan pitäisi olla helppo. Nappaa bileloma itsellesi vaikka heti!

Ennakkotarjous -15 %

Hyödynnä ennakkovaraajan etu Cumulus City -hotelliin ja säästät 15 % päivän hinnasta. Varaa ja maksa 7 vuorokautta ennen saapumista.

Helatorstaiviikon 2017 hotellitarjoukset

Toukokuussa hotellilomat tarjoushinnoin! Ota kaikki irti helatorstaiviikon pitkistä vapaista ja lähde kaupunkilomalle keväiseen kaupunkiin.

Kahden yön senioritarjous

Hyödynnä kahden yön senioritarjous ja vietä kahden yön miniloma arjen keskellä.

 

Kesän 2017 ennakkotarjoukset –20 %

Hyödynnä nopean varaajan etu ja varaa kesän 2017 Cumulus City -hotellilomat tarjoushintaan  mitä aiemmin varaat, sitä suurempi etu!

Kahden yön kevätlomatarjoukset

Kevään lomatarjoukset 2017 ovat täällä – majoittuessasi 2 peräkkäistä yötä samassa Cumulus-hotellissa, saat 9 € arvosta ravintolarahaa.

Katso kaikki tarjoukset