Majoitu sydämellisessä Hotelli Cumulus City Turussa

Tervetuloa nauttimaan tasokkaasta majoituksesta, hyvistä unista, herkullisesta aamiaisesta ja ystävällisestä palvelusta Turun ydinkeskustassa sijaitsevaan Cumulus City Turku -hotelliin. 

Nauti Turun nähtävyyksistä ja ajankohtaisista tapahtumista

Cumulus City Turku -hotelli sijaitsee mainiolla paikalla, aivan Aurajoen rannan tuntumassa. Hotellilta on noin 500 metriä matkaa Turun keskustaan. Kesäisin Turussa järjestetään useita erilaisia tapahtumia, joista kenties tunnetuin on Down By The Laituri -kaupunkifestivaali. DBTL:n festivaalialue sijaitsee aivan Turun Cumulus City -hotellin läheisyydessä. Tutustu myös muihin Turun seudun ajankohtaisiin tapahtumiin.

Tervetuloa viihtymään Turkuun Cumulus City -hotelliin

Hyvin varustellut hotellihuoneemme tarjoavat arjen luksusta sitä kaipaaville. Maksuttomasta tyynymenustamme löydät juuri itsellesi sopivan tyynyn hyvien yöunien takaamiseksi, ja aamuisin hotellissa tarjoillaan maittava ja perinteinen hotelliaamiainen valoisassa ja avarassa aamiaisravintolassa. Aamiaiselta voit myös helposti ottaa kahvin mukaan. 

Huoneiden varusteluun kuuluu:

  • TV
  • Viileäkaappi
  • Hiustenkuivain
  • Nopea, maksuton 1 gigan netti
  • Tyynymenu

Lisäksi 200 huoneessamme on viihtyisyyttä lisäävä huonekohtainen jäähdytys, jonka ansiosta huoneilma on aina raikas ja sopivan lämmin. 

Liikenneyhteydet ja paikoitus

Turun Cumulus City -hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla. Rautatieasemalle kertyy matkaa vajaa kilometri ja Turun lentokentälle noin 8 kilometriä. Hotellin läheisyydessä on hyvin parkkitilaa.

Turussa ei ole varsinaisia lentokenttähotelleja, mutta Cumulus City Turku palvelee asiakkaitaan erinomaisesti myös tässä tarkoituksessa. Pääset lentokentältä hotellille taksilla tai bussilla numero yksi. Paikallisbussi kulkee normaaliaikoina 20 minuutin välein ja matka kestää alle 30 minuuttia.

Hotellitarjouksia

Bileloma – ilta ulkona & yö hotellissa

Ilta ulkona tekee hyvää! Jossain kohtaa iltaa tulee kuitenkin aina se hetki, kun väsy iskee. Siinä on valittavana joko taksijono tai Cumulus City. Valinnan pitäisi olla helppo. Nappaa bileloma itsellesi vaikka heti!

Ennakkotarjous -15 %

Hyödynnä ennakkovaraajan etu Cumulus City -hotelliin ja säästät 15 % päivän hinnasta. Varaa ja maksa 7 vuorokautta ennen saapumista.

Helatorstaiviikon 2017 hotellitarjoukset

Toukokuussa hotellilomat tarjoushinnoin! Ota kaikki irti helatorstaiviikon pitkistä vapaista ja lähde kaupunkilomalle keväiseen kaupunkiin.

Kahden yön senioritarjous

Hyödynnä kahden yön senioritarjous ja vietä kahden yön miniloma arjen keskellä.

 

Kesän 2017 ennakkotarjoukset –20 %

Hyödynnä nopean varaajan etu ja varaa kesän 2017 Cumulus City -hotellilomat tarjoushintaan  mitä aiemmin varaat, sitä suurempi etu!

Kahden yön kevätlomatarjoukset

Kevään lomatarjoukset 2017 ovat täällä – majoittuessasi 2 peräkkäistä yötä samassa Cumulus-hotellissa, saat 9 € arvosta ravintolarahaa.

Katso kaikki tarjoukset