Cumulus City Hotellit Helsinki, keskustan kaupunkihotellit

Kaikki Helsingin Cumulus City -hotellit toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi vierailulle. Helsingin Cumulus City -hotellit sijaitsevat kaupungin keskeisillä paikoilla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Cumulus City -hotellit majoittavat niin työ- kuin vapaa-ajan matkailijan mukavasti ja mutkattomasti.

Cumulus City -hotellien hyvän sijainnin vuoksi hotelleista on lyhyt matka kaikkialle, kuten esimerkiksi Helsingin keskustan useisiin ostoskeskuksiin. Cumulus City -hotelleista on myös lyhyt matka teattereihin, konsertteihin sekä muihin kiinnostaviin tapahtumiin ja nähtävyyksiin. Cumulus City -hotellit Helsingissä ovat matkailijaa varten, tule siis viihtymään.

Cumulus City Hakaniemi Helsinki Cumulus City Kaisaniemi Helsinki
Majoitus Helsingissä - Cumulus Hakaniemi Helsinki Majoitus Helsingissä - Cumulus Kaisaniemi Helsinki
Hotelli Cumulus City Hakaniemi Hotelli Cumulus City Kaisaniemi
Siltasaarenkatu 14
00530 Helsinki
Kaisaniemenkatu 7
00100 Helsinki
0200 48 108 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm)
hakaniemi.cumulus@restel.fi
0200 48 107 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm)
kaisaniemi.cumulus@restel.fi
Keskustaan 1 km
Lentokentälle 15 km
Rautatieasemalle 1 km
Keskustassa
Lentokentälle 18 km
Rautatieasemalle 300 m
Tee varaus Tee varaus
Hotelli Cumulus City Kallio Helsinki Hotelli Cumulus City Meilahti Helsinki
Majoitus Helsingissä - Cumulus Kallio Helsinki
Hotelli Cumulus City Kallio Hotelli Cumulus City Meilahti Helsinki
Läntinen Brahenkatu 2
00510 Helsinki
Tukholmankatu 2
00250 Helsinki
0200 48 109 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm)
kallio.cumulus@restel.fi
0200 48 146 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm)
meilahti.cumulus@restel.fi
Keskustaan 1,5 km
Lentokentälle 14 km
Rautatieasemalle 1,5 km
Keskustaan 3 km
Lentokentälle 16 km
Pasilan rautatieasemalle 2,5 km
Tee varaus Tee varaus
Hotelli Cumulus City Airport Vantaa
Majoitus Vantaalla - Lentokenttähotelli Cumulus Airport
Hotelli Cumulus City Airport
Robert Huberin tie 6
01510 Vantaa
0200 48 112 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm)
vantaa.cumulus@restel.fi
Helsingin keskustaan 17 km
Lentokentälle 3 km
Tikkurilan rautatieasemalle 6 km
Tee varaus

Cumulus City Hakaniemi sijaitsee vastapäätä Hakaniemen toria ja Kauppahallia. Cumulus City Hakaniemestä on lyhyehkö matka kaikkialle Helsingissä ja liikenneyhteydet ovat erittäin hyvät. Hakaniemen torilta pääsee mihin tahansa Helsingin keskustassa niin metrolla kuin raitiovaunullakin.

Hotelli Cumulus City Kaisaniemi puolestaan on kätevästi keskustassa, myös metroaseman välittömässä läheisyydessä ja raitiolinjojen vieressä. Kaisaniemen Cumulus City -hotellista on myös lyhyt matka kaikkiin Helsingin ostoskeskuksiin.

Hotelli Cumulus City Kallio on sijaintinsa puolesta lapsiperheen kesälomamatkan paras majoitusvalinta. Cumulus City Kallio on aivan Linnanmäen ja Sealifen lähellä. Lisäksi hotellin kanssa samassa rakennuksessa sijaitsevat myös uima-, keila- ja urheiluhallit.

Hotelli Cumulus City Meilahdesta on hyvät liikenneyhteydet ydinkeskustaan. Lähellä sijaitsevat Sonera Stadium ja Helsingin jäähalli. Osa huoneista on suunnitelteltu erityisesti perheiden ja ryhmien tarpeisiin.

Hotelli Cumulus City Airport Vantaa sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentän tuntumassa. Hotellista on maksuton aikataulun mukainen bussikuljetus lentokentälle.

Kaikki hotellit Helsingissä ovat hyvin varustettuja. Kaikissa hotelleissa on esimerkiksi nopea, maksuton 1 gigan netti sekä asiakassauna, jossa voi käydä rentoutumassa päivän päätteeksi. Koska kaikki Helsingin hotellit ovat keskustan alueella, on hotellien välittömässä läheisyydessä paljon tekemistä. Cumulus City -hotellit Helsingissä toivottavat kaikki matkalaiset tervetulleiksi.

Hotellit Helsinki – huonehinnat ja hotellivaraukset

Varaa hotelli Helsingistä ja katso kaikki voimassaolevat hinnat ja tarjoukset omalta varaussivustoltamme tai Restelin Varauskeskuksesta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm).

Helsingin nähtävyydet

Helsinki tarjoaa nähtävää, koettavaa ja tekemistä kaikenikäisille. Kaupunkiin pääsee tutustumaan erinomaisesti kävellen tai pyörällä. Polkupyöriä on vuokrattavissa kaikkien Helsingin hotelliemme vastaanotosta, hintaan 5 €/3 tuntia tai 10 €/päivä (hintaan sisältyy kypärä ja lukko).  Kaupungissa on myös kattava ja toimiva julkisen liikenteen verkosto. Pääkaupungissamme kannattaa käydä tutustumassa ainakin seuraaviin kohteisiin:

Mannerheimintie

Esplanadin ja Kiasman väliin sijoittuva kauppojen ja ravintoloiden keskittymä on hyvä tukikohta kiertäessä Helsinkiä. Mantskun varrella on paljon hyviä ruokapaikkoja ja suurimmat ostospaikat ovat aivan sen tuntumassa. Mannerheimintie kulkee aivan rautatieaseman vierestä. Hotelli Cumulus City Kaisaniemi on aivan Mannerheimintien lähettyvillä.

Ateneum

Rautatientorin eteläreunalla sijaitsee taidemuseo Ateneum. Siellä on nähtävillä merkittäviä suomalaisia taideteoksia sekä vaihtuva taidenäyttely. Ateneumiin on myös mahdollista päästä tutustumaan ilmaiseksi, joten muista tarkistaa ennen Helsingin vierailua onko taidemuseolla tulossa päiviä, jolloin pääsee ilmaiseksi sisään. Jos taide kiinnostaa, niin kannattaa käydä tutustumassa myös Mannerheimintiellä sijaitsevaan Kansallismuseoon.

Kauppatori

Eräs Pohjois-Euroopan kuuluisimmista toreista löytyy Helsingistä. Itämeren rannalla, Esplanadin itäpäässä sijaitsevalla torilla riittää vilinää keväästä syksyyn. Tarjolla on suomalaista ruokaa, matkamuistoja sekä torikahviloita. Syksyllä Kauppatorilla järjestetään kuuluisat silakkamarkkinat. 

Suomenlinna

20 minuutin lauttamatkan päässä Helsingistä sijaitsee Suomenlinna. Saaren päänähtävyys on 1700-luvulla rakennettu merilinnoitus, joka kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloon. Saarella järjestetään useita konsertteja ja ulkoilmatapahtumia. Nähtävyyksiä saarella on muun muassa museo, museosukellusvene ja muita historiallisesti merkittäviä kohteita. Se on kaupunkilaisten keskuudessa suosittu paikka kauniin kesäpäivän viettämiseen useine puistoineen ja uimarantoineen.  

Seurasaari

Kaupungin länsipuolella löytyy toinen näkemisen arvoinen saari. Sinne pääsee siltoja pitkin kävellen. Seurasaaressa on mielenkiintoinen ulkoilmamuseo, jossa on erilaisia puurakennuksia eri puolelta Suomea. Museon vanhin rakennus on 1686 rakennettu Karunan vanha kirkko, joka on kesäisin suosittu vihkikirkko.

Katso Helsingin ajankohtaiset tapahtumat osoitteesta visithelsinki.fi.