Bistro Cumulus

Rennon rouhea ja modernin mutkaton Bistro Cumulus kutsuu viihtymään ja herkuttelemaan Helsingin Meilahteen. Bistro palvelee sekä Cumulus City Meilahti -hotellin asiakkaita että alueella asuvia ja liikkuvia kaupunkilaisia.

Menu

Avatessasi Bistron ruokalistan tulet yllättymään iloisesti. Tarjoilemme muun muassa premiumburgereita, monipuolisia salaatteja ja klassisia bistroannoksia aasialaisella vivahteella. Aterian kuin aterian kruunaa tietysti herkullinen jälkiruoka. 

Kun on kotiinlähdön aika, toivomme sinun olevan kylläinen ja onnellinen, ja suunnittelevan jo seuraavaa vierailuasi meille. Kotiin viemisiksi voit vielä napata jotain mukaan omasta Bistro Marketistamme. 

Tutustu Bistron menuun (PDF) »

Lastenlista

Lastenlistan ovat suunnitelleet alan parhaat asiantuntijat, lapset itse! Ja kun maha on täynnä ruokaa, kelpaa pikkuväen kipaista leikkipaikkaamme Mini Bistroon valmistamaan omia mielikuvituksellisia herkkuja.

Tutustu lastenlistaan »

Katso video lastenlistan suunnittelusta Bistron Facebookissa! »

Lounas

Bistroon katetaan arkisin klo 11.00–14.30 sesongin mukainen päivittäin vaihtuva buffetlounas, josta löydät raikkaita salaatteja, keittoa ja kolme erilaista kotiruokavaihtoehtoa niin skandinaaviseen kuin kansainväliseenkin makuun. Lounasta on mahdollista ostaa myös mukaan take away -annoksina.

Katso lounaslista »

Aamiainen 

Bistro Cumuluksessa tarjoillaan myös aamiaista. Katso aamiaisen aukioloajat.

Brunssi 25.3. ja 26.3.

Koko perheen herkullinen ja pirteä kevätbrunssi on tarjolla lauantaina 25.3. ja sunnuntaina 26.3. klo 12–16.

Tarjolla on mm. parsasalaattia, kevätsipuli-perunasalaattia, hunajamarinoitua broileria ja kevätkääryleitä, ihania jälkiruokia unohtamatta. Lapsille maistuvat varmasti nakit, karjalanpiirakat ja munavoi sekä raikas smoothie.

Hinta 20 €/aikuinen ja 4–12-vuotiaat 1€/ikävuosi.

Aukioloajat 

Ma–to 11.00–22.00
Pe 11.00–00.00
La 12.00–00.00
Su 12.00–22.00

Keittiö sulkee puoli tuntia ennen sulkemisaikaa.

Tutustu myös muihin Helsingin ravintoloihin Ravintolamaailman sivuilla.

Yhteistyö ruoanpelastuspalvelu ResQ:n kanssa 

Bistro Cumulus tekee yhteistyötä hävikkiuhan alaista ruokaa pelastavan ResQ-palvelun kanssa. Palvelun kautta on mahdollista pelastaa mm. Cumulus-aamiaiselta yli jäänytta ruokaa. Halukkaaksi ruoan pelastajaksi voi liittyä osoitteessa: https://resq-club.com.

Oiva-raportti

Yhteystiedot

Tukholmankatu 2
00250 Helsinki
E-mail meilahti.bistro-cumulus@restel.fi
Puh. 09 3295 7156

Varaa pöytä