Cumulus City Hotellit Tampere, hotellit kaupungin sydämessä

Tampereella Cumulus City -hotellit sijaitsevat aivan kaupungin keskustassa lähellä palveluja, teattereita ja nähtävyyksiä. Hotellit ovat kodikkaita tukikohtia niin työ- kuin vapaa-ajan matkailuunkin.

Hotelli Cumulus City Hämeenpuisto sijaitsee lähellä Tampereen Työväen Teatteria ja Ratinan stadionia. Hotellin yhteydessä toimii monipuolinen kuntokeskus. Cumulus City Koskikatu on kauniilla paikalla aivan Tammerkosken kupeessa. Hotellista löytyvät kaupungin suositut ravintolat Huviretki ja Hemingway's. 

Hotelli Cumulus City Hämeenpuisto Tampere Hotelli Cumulus City Koskikatu Tampere
Majoitus Tampereella - Cumulus Hämeenpuisto Tampere Majoitus Tampereella - Cumulus Koskikatu Tampere
Hotelli Cumulus City Hämeenpuisto Hotelli Cumulus City Koskikatu
Hämeenpuisto 47
33200 Tampere
Koskikatu 5
33100 Tampere
0200 48 138 (0,17 €/puh + 0,75 €/min)
hameenpuisto.cumulus@restel.fi
0200 48 139 (0,17 €/puh + 0,75 €/min)
koskikatu.cumulus@restel.fi
Keskustaan 0,5 km
Lentokentälle 16 km
Rautatieasemalle 1,2 km
Keskustassa
Lentokentälle 16 km
Rautatieasemalle 300 m
Varaa tästä Varaa tästä

Lapsiperheiden valinta Tampereella on Hotelli Cumulus City Hämeenpuisto Tampere. Moderni hotelli sijaitsee keskellä kaupunkia. Siellä majoitut aivan Hämeenpuiston laidalla, teatterien ja Särkänniemen läheisyydessä. Hämeenpuiston Cumulus City -hotellissa on 178 viihtyisää huonetta.

Viihtyisästä majoituksesta Tampereen keskustassa pääset nauttimaan myös Koskikadun Cumulus City -hotellissa. Hotelli Cumulus City Koskikatu Tampere on suosittu kokouspaikka ja hotellin yhteydestä sijaitsee suosittu ruokaravintola Huviretki ja Pub Hemingway’s.

Tampereen Cumulus City -hotellit ovat hyvin varusteltuja. Kaikissa hotelleissa on esimerkiksi nopea, maksuton 1 gigan netti sekä asiakassauna, jossa voi käydä rentoutumassa päivän päätteeksi. Koska Tampereen hotellit ovat keskustan alueella, on hotellien välittömässä läheisyydessä paljon tekemistä. Cumulus City -hotellit Tampereella toivottavat kaikki matkalaiset tervetulleiksi.

Hotellit Tampere – huonehinnat ja hotellivaraukset

Varaa hotelli Tampereelta ja katso kaikki voimassaolevat hinnat ja tarjoukset omalta varaussivustoltamme tai Restelin Varauskeskuksesta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,75 €/min).

Tampereen nähtävyydet

Tampere tarjoaa nähtävää, koettavaa ja tekemistä kaikenikäisille. Kaupunkiin pääsee tutustumaan erinomaisesti kävellen tai pyörällä. Kaupungissa on myös kattava julkisen liikenteen verkosto. Vanhassa teollisuuskaupungissa kannattaa käydä tutustumassa näihin kohteisiin:

Särkänniemi ja Näsinneula

Suomen toiseksi suurin huvipuisto on ollut toiminnassa jo vuodesta 1969. Huvipuistossa on hurjien laitteiden lisäksi paljon muutakin nähtävää. Angry Birds Landissa voit nähdä videopelistä tuttuja lintuja ja Koiramäen kaupungissa ja maatilalla voit astua Mauri Kunnaksen luomaan satumaailmaan. Akvaariossa tarkastellaan kaloja läheltä ja planetaariossa on tarjolla immersiivisiä elokuvia avarauudesta. 

Huvipuiston alueella sijaitsee myös Näsinneula, joka on Tampereen kuuluisin nähtävyys. 168 metriä korkeasta tornista voi tarkastella Tampereen kaupunkia 120 metrin näköalatasanteelta. Kirkkaalla säällä tornista voi nähdä yli 20 kilometrin päähän. Näköaloja katsellessa voi nauttia kahvila Pilven jäätelöistä tai ravintola Näsinneulan ruoista.

Tammerkoski

Tampereen kaupunki on aikoinaan alkanut rakentua Tammerkosken rannalle. Kosken rannat ovat täynnä vanhoja teollisuusrakennuksia, joista enää Takon kartonkitehdas on toiminnassa. Koskea voi tarkastella kymmenen kosken ylittävän sillan päältä.

Koskipuisto

Tammerkosken itärannalla sijaitsevassa puistossa voi nauttia kuumista kesäpäivistä veden äärellä penkillä istuen tai nurmella maaten. Puistossa on myös Aimo Tukiaisen vuonna 1971 tekemä Virvatulet-veistos, joka on omistettu suomalaisille sotilaille. Lapset viihtyvät hyvin puiston itäosassa sijaitsevassa Pikku Kakkosen leikkipuistossa, jonka keskeisenä teemana ovat nimikko-ohjelmasta tutut hahmot.

Pyynikin näkötorni

Tampereen laidalla sijaitseva punagraniitista valmistettu 26 metriä korkea näkötorni seisoo 152 metrin korkeudella merenpinnasta. Vuonna 1923 valmistuneen tornin juurella sijaitsee myös kahvila, josta saa kaupungin parhaat munkit. Torni on avoinna joka päivä auringon noususta laskuun asti.

Katso Tampereen ajankohtaiset tapahtumat osoitteesta visittampere.fi.