Hotelli Cumulus City Kouvolassa soi ROCK

House of  Rock toivottaa kaikki rockhenkiset tervetulleiksi.

House of Rock -baari tarjoaa livemusiikkia ja DJ:n soittamaa musiikkia. Baarissa soi rock, suomipop, hardrock ja hieman raskaampi musiikki. Keikkaluettelon löydät House of Rock -sivuilta.

Majoitus Kouvolassa

Kouvolan keskustassa sijaitsee Hotelli Cumulus City Kouvola, jossa rockimimmit ja -miehet voivat nauttia olostaan ja rentoutua. Mukavat sängyt ja kolmen tyynyn menu virittävät tajunnan levolliselle taajuudelle. Saunan löylyt ja runsas buffet-aamiainen auttavat palautumaan edellisen illan riennoista.

Varaa tästä

Varatessasi varaussivustolta, valitse House of Rock -paketti sinulle sopivasta huoneluokasta ja lisää varaukseen tarvittavat lisävuoteet. 

Rockloma Hotelli Cumulus City Kouvolassa
alk. 85 € / yö / 1 hengen huone
alk. 108 € / yö / 2 hengen huone
alk. 137 € / yö / 3 hengen huone

Hinta sisältää

  • 1 yön majoituksen Standard-huoneessa
  • buffet-aamiaisen
  • saunan käytön
  • sisäänpääsyn House of Rock -baariin majoittujille.

Varaukset

Rockloman varaukset netistä tai puhelimitse 0200 48 123 (0,17 €/puh + 0,75 €/min).

Hinnat ovat alkaen-hintoja PINS- tai K-Plussa-kortilla perjantaisin ja lauantaisin ja ne saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Lomahintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Hinnat ilman kanta-asiakaskorttia alkaen 128 €/yö/2hh.

Voit liittyä kanta-asiakasohjelmaan hotellissa. Liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, K-Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.