Flamingo Spa Fun Pack Vantaalla - Hotelli Cumulus City Airport 

Lähde hauskalle minilomalle Flamingon Kylpylään, Jumboon ja Cumulus City Airportiin.

Jumbon yhteydessä sijaitseva Flamingo on ainutlaatuinen elämyskeidas, jossa voit kokeilla West Coast hohtogolfia sekä pulahtaa Flamingo Spa Vesipuiston poreisiin. Ilta taas sujuu rattoisasti Jumbon laajan ruokaravintolavalikoiman ja yöelämän parissa. Lue lisää Flamingo Spasta.

Majoitus Vantaalla

Vantaan Cumulus City -hotellissa voit viettää aktiivista lomaa aivan lentokentän vieressä, loistavien liikenneyhteyksien varrella. Hotelli sijaitsee noin kilometrin päässä Kauppakeskus Jumbosta ja sen loistavista ostos- ja viihdemahdollisuuksista.

Shoppailua, minigolfia ja vesileikkejä - ja tietenkin hotellin mukava sänky, ystävällinen palvelu, herkullinen aamiainen ja saunan sekä monipuolisen kuntosalin käyttö tekevät lomasta mukavan.

Fun Pack - Flamingon kylpylä -paketti Cumulus City Airportissa
alk. 62 € / yö / henkilö 2 hengen huoneessa

 

Varaa tästä

Hinta sisältää 

  • 1 yön majoituksen 2 hengen Standard-huoneessa
  • buffet-aamiaisen
  • iltasaunan ja monipuolisen kuntosalin käytön
  • yhden päivän sisäänpääsyn Flamingo Spa Vesipuistoon tulo- tai lähtöpäivänä 
  • yhden ratakierroksen West Coast Hohtogolfiin
  • mahdollisuus ostaa lisäksi Flamingo Spa Kylpylä -sisäänpääsy erikoishintaan (erikoishintaiset liput ainoastaan kylpylän vastaanotosta)
  • hoitoa ja hemmottelua Flamingo Day Spassa alehintaan -20 % (ei koske Wellness-hoitoja).

Hohtogolfiin on varattava aika itse West Coast hohtogolfin sivuilta.

Huomioithan, että Day Spa on suljettu sunnuntaisin. Varaathan hoitosi hyvissä ajoin. Pyhäpäivinä aukioloissa voi olla poikkeuksia.

Tarjousehdot

Fun Pack -paketti on saatavilla joka päivä. Paketin alkaen-hinta on voimassa viikonloppuisin (pe–su) PINS- tai K-Plussa-kortilla. Hinnat vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan. Hinta ilman kanta-asiakaskorttia alkaen 67 €/yö/henkilö/2 hh. Pakettiin sisältyvät liput Flamingoon ja West Coast hohtogolfiin saa hotellin vastaanotosta. Liput käytettävä majoituksen yhteydessä.

Voit liittyä kanta-asiakasohjelmaan myös hotellissa. Liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, K-Plussa liittymismaksu on 8,40 €.