Kupliva: Flamingo Kylpylä ja Hotelli Cumulus City Airport

Vietä hemmotteleva miniloma Vantaalla.

Tervetuloa tropiikkiin! Flamingo Kylpylä Vantaalla vie sinut pikamatkalle lämpöön ja itämaiseen tunnelmaan - täydellisen rentoutumisen kruunaavat yöunet hotellihuoneessa, jossa teitä odottaa pullo kuohuvaa suklaan kera. Lue lisää Flamingo Span sivuilta.

Majoitus Vantaalla

Cumulus City Airport sijaitsee noin 1 km kävelymatkan päässä Viihdekeskus Flamingosta ja sen mahtavasta Flamingo Spa Cumulus Resort Partner -kylpylästä sekä Jumbon ostoskeskuksesta. Shoppaa, nauti ravintoloiden antimista ja hemmottele itseäsi Flamingon upealla, vain aikuisille tarkoitetulla Flamingo Spa Kylpylä -osastolla ja Flamingo Day Span hoidoilla, jotka voit ostaa edulliseen -20 % hintaan.

Kupliva Flamingo Kylpylä -hemmotteluyö Hotelli Cumulus City Airportissa
alk. 70 € / yö / henkilö 2 hengen huoneessa

 

Varaa tästä

Hinta sisältää 

  • 1 yön majoituksen Standard-huoneessa
  • buffet-aamiaisen
  • yhden päivän sisäänpääsyn Flamingo Spa Kylpylä -osastolle 1–2 henkilölle (K-18) tulo- tai lähtöpäivänä
  • kuohuviinipullon ja suklaata
  • mahdollisuuden ostaa hoitoa ja hemmottelua Flamingo Day Spassa alehintaan -20 % (Ei koske Kylpylä-alueen Wellness-hoitoja).

Huomioithan, että Day Spa on suljettu sunnuntaisin. Varaathan hoitosi hyvissä ajoin. Pyhäpäivinä aukioloissa voi olla poikkeuksia. Kupliva-hemmottelupaketin ikäraja on 18 vuotta.

Tarjousehdot

Hemmottelupaketti on saatavilla joka päivä. Paketin alkaen-hinta on voimassa viikonloppuisin (pe–su) PINS- tai K-Plussa-kortilla. Hinnat vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan. Hinta ilman kanta-asiakaskorttia alkaen 75 €/yö/henkilö/2 hh. Pakettiin sisältyvät liput Flamingoon saa hotellin vastaanotosta. Liput käytettävä majoituksen yhteydessä.

Voit liittyä kanta-asiakasohjelmaan hotellissa. Liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, K-Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Kuva: Flamingo Spa