Hiihtolomatarjoukset 2017

Mukavat, kotimaiset hotellimme toivottavat sinut tervetulleeksi talvilomailemaan. Kaipasit sitten välietappia matkallasi Lappiin, omaa rauhaa sukuloidessa tai rentouttavan tukikohdan laskettelupäivän jälkeen, Cumulus City -hotelli kaupungin keskustassa on oikea osoite. 

Varaa hiihtolomasi nyt ja säästä 20 % päivän majoitushinnasta!

Lomayö Cumulus City -hotellissa
alk. 68 € / 2 hengen huone 
Esimerkkihinta Cumulus City Mikkeli

Varaa huone tästä

Tarjoushintaisen varauksen voit tehdä vain Restelin omalta varaussivustolta tuotetunnuksella HIIHTOLOMA. Tarjoushintainen majoitus on saatavilla 17.2.–12.3.2017 välisellä ajalla. 20 % alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta, ja se koskee myös lisävuoteita. Tarjous on voimassa PINS- tai Plussa-kortilla ja osto kerryttää myös Pinssejä tai Plussa-pisteitä. 

Hinnat sisältävät

  • majoituksen 2 hengen Standard-huoneessa
  • buffet-aamiaisen
  • saunan, joissain hotelleissamme myös uima-altaan tai kuntosalin käytön tai pysäköinnin
  • Cumulus City Airport -hotellissa myös aikataulun mukaisen kuljetuksen lentokentälle

Cumulus City -hotellissa majoittuu mukavasti koko perhe 

Meiltä löydät erilaisia majoitusvaihtoehtoja koko perheelle. Tarjoamme 20 % alennuksen myös lisävuodehinnoista!

Lapset ja lisävuoteet Normaalihinnat alkaen / yö
Lapsi alle 14-v. samassa 2 hengen huoneessa vanhempien kanssa ilman omaa lisävuodetta (vanhemman vieressä) veloituksetta
Junnupatja alle 15-v. lapselle 15 €
Lisävuode alle 17-v. lapselle 22 €
Lisävuode aikuinen 30 €
Lisävuoteiden ja junnupatjojen saatavuus vaihtelee hotelleittain. Hinnat ovat normaaleja alkaen-hintoja, joista lasketaan 20 % alennus.

Isommille perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia myös suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,75 €/min). Esimerkiksi Junnuhuone on vanhempien kanssa matkustavien alle 15-vuotiaiden lasten oma huone, hinta alk. 49 €/yö.

Varausehdot

Tarjoushintaiset huoneet ovat varattavissa Restelin omalta varaussivustolta. Tarjoushintainen majoitus on saatavilla 17.2.–12.3.2017 välisellä ajalla. Tarjoushinnat ovat voimassa PINS- tai Plussa-kortilla sekä tuotetunnuksella HIIHTOLOMA ja ne vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Hiihtoloma 2017 hotellissa

Keskellä kaupunkia sijaitseva Cumulus City -hotelli toimii loistavana tukikohtana hiihtolomalla. Hiihtolomalla kaupungissa löytyy tekemistä koko perheelle. Hyvät liikenneyhteydet takaavat pääsyn lähialueen toimintakeskuksiin.

Hiihtoloma kaupungissa mahdollistaa koko perheen aktiviteettien kokoamisen yhteen mukavaan pakettiin. Esimerkiksi Cumulus Turusta pääset kätevästi laskettelemaan lähellä kaupunkia sijaitsevassa laskettelukeskuksessa. Vaihtoehtoisesti voi käydä rentoutumassa kaupungin kylpylöissä tai shoppailemassa kaupungin keskustassa. Keskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä, joten myös illalla riittää tekemistä.

Hiihtolomalla voit ottaa suunnaksi esimerkiksi Kuopion Cumulus City -hotellit. Kuopiossa riittää tekemistä hiihtolomalla niin lapsille kuin myös varttuneemmalle väelle. Lisäksi Kuopio on lähellä Tahkoa, joten jos hiihtolomalla haluaa laskemaan, pääsee Kuopiosta sinnekin helposti.

Hiihtoloma 2017 kannattaa viettää Cumulus City -hotellissa. Kaikki Cumulus City -kaupungit tarjoavat mainiota talvista tekemistä. Valitse mieleisesi kohde ja tutustu!