Kaupunkilomat Suomessa

Suomi on täynnä tapahtumia - tervetuloa kaupunkilomalle Cumulus City -hotelliin!

Cumulus City -hotellin kaupunkilomat houkuttelevat mukaan kaupungin sykkeeseen! Nähtävyydet, urheilutapahtumat, konsertit ja festarit, messut ja museot - kaikki ovat käden ulottuvilla majoittuessasi Cumulus City -hotellissa, keskellä kaupunkia.

Erityisesti perheille suunnatut tapahtumat ja menovinkit löydät perhelomista ja teatterit löydät teatterilomista.

Hotelliemme henkilökunta kertoo mielellään lisää vinkkejä siitä, mitä kaupungissa kannattaa tehdä. Kysy vaikkapa ravintolasuosituksia ja menovinkkejä. Tervetuloa viihtymään!

Koko perheen kaupunkilomat

Tervetuloa viihtymään Cumulus City -hotelleihin koko perheen kanssa. Perheen kanssa lomaillessa alle 14-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta ilman omaa lisävuodetta vanhempien kanssa samassa huoneessa (pois lukien kylpylähotellit). Lapsille on tarjolla myös junnupatjoja ja lisävuoteita. Vauvan kanssa matkustavalle on mahdollista saada pinnasänky huoneeseen. Monissa kaupungeissa on paljon tekemistä lapsiperheille ja Cumulus-hotellit sijaitsevat aivan suosituimpien huvipuistojen, Linnanmäen kuin Särkänniemen lähellä.

Kaupunkilomat aikuisille

Viikonloppu puolison kanssa kaksin on mahtava piristys arkeen. Kaupunkilomailua kaksistaan voi harrastaa lähes kaikissa Suomen kaupungeissa ja mikä onkaan sen parempaa kuin kahdenkeskeinen aika. Kahdestaan voi tehdä sitä, mistä puolison kanssa nauttii: oli se sitten pitkät kävelyt kaupungilla, teatterissa käynti tai hyvästä ruoasta nauttiminen. Hyviä paikkoja kaupunkilomailuun löytyy Suomesta paljon. Suosittuja aikuisten kaupunkilomakohteita ovat Helsinki, Turku ja Tampere. Näissä kaupungeissa riittää paljon nähtävää ja tapahtumia.

Suurimmissa kaupungeissa teattereiden tarjonta on runsasta ja vaihtoehtoja löytyy kattavasti. Lyhyt matka kaupunkiin onkin helppo yhdistää kulttuurilomailuun. Cumulus City -hotellista voit varata hotellit sekä teatteripaketit. Saat samalla varaukseen sekä hotellihuoneen että teatterilipun valitsemaasi näytökseen. Lippuja ei tarvitse erikseen noutaa mistään, vaan liput odottavat sinua hotellilla ja saat ne kätevästi saapuessasi.

Lemmikki mukaan kaupunkilomalle

Lemmikit ovat tervetulleita mukaan matkalle. Majoitamme lemmikit Cumulus City -hotelliin pientä lisämaksua vastaan, lisämaksu vaihtelee hotelleittain ja on 10–15 € / huone / yö. Samalla maksulla huoneessa voi majoittua useampi kuin yksi lemmikki. Opas-, avustaja- ja virkakoirat majoittuvat maksutta.