Pohjoismaisten hiihtolajien MM-kisat järjestetään Lahdessa jo historiallisen seitsemännen kerran 

Vuonna 2017 vietetään myös Suomen 100-vuotisjuhlia, mikä tekee tapahtumasta erityisen juhlallisen. Jännittävää ja viihteellistä kansanjuhlaa vietetään 22.2.–5.3. välisenä aikana Salpausselän luonnonkauniissa puitteissa – tyylinä vapaa ja perinteinen! 

Yövy Kouvolan Cumulus City -hotellissa ja koe juhlakisojen tunnelma Lahdessa paikan päällä

Mukava ja mutkaton Hotelli Cumulus City Kouvola kaupungin keskustassa toivottaa tervetulleeksi viihtymään! Matkaa Kouvolasta Lahteen on noin 60 kilometriä. 

Räätälöi netissä oma kisapakettisi – valitse huonevarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja mahdolliset lisävuoteet sekä lisää varaukseen tarvittava määrä lippuja. Lippupaketit ovat varattavissa 22.1.2017 asti seuraaville kisapäiville: 23.2., 24.2., 28.2. ja 1.3. Katso lisätiedot tapahtumasta ja kisaohjelma täältä »

Varaa tästä

Kisaliput 

Huutokaarrekatsomo 
19,50 € / lapsi 7–16 v.
29 € / eläkeläinen 
39 € / aikuinen 

Mielensäpahoittaja-katsomo 
22 € / lapsi 7–16 v.
34 € / eläkeläinen 
44 € / aikuinen

Vanhanajan hiihtotunnelman löydät mielensäpahoittajan ikiomassa metsäkatsomossa! Katsomossa mm. oma kenttäkuuluttaja ja mielenkiintoisia vieraita. Katso lisätietoja Mielensäpahoittajan katsomosta (PDF) »

MM-kisamajoitus – Cumulus City Kouvola
alk. 102 € / yö / yhden hengen huone 
alk. 116 € / yö / kahden hengen huone

Majoitushinta sisältää

  • 1 yön majoituksen Standard-huoneessa
  • runsaan buffet-aamiaisen
  • saunan

Tarjousehdot

Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja PINS- tai K-Plussa -kanta-asiakaskortilla ja ne vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan. Koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Lippupakettien varaukset ja peruutukset viimeistään 22.1.2017. Liput lunastetaan hotellin vastaanotosta tulopäivänä.  

Hinta ilman kanta-asiakaskorttia alk. 114 €/yö/1 hh ja 129 €/yö/2 hh. Voit liittyä kanta-asiakkaaksi hotellissa. Liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, K-Plussa liittymismaksu on 8,40 €