Lomalentopaketti seuramatkalaisille

Vietä lomaa edeltävä yö mukavasti hotellissa lentokentän vierellä.

Lähteekö lentosi huonoon aikaan tai saavutko aamuyöstä? Vietä lentoa edeltävä tai seuraava yö mukavasti meillä ja lennä kerrankin levänneenä tai karista reissun pölyt kannoiltasi. Hotelli Cumulus City Airport sijaitsee 3 kilometrin päässä Helsinki-Vantaan lentokentästä. Lentokentän ja hotellin välillä liikut helposti ja mukavasti veloituksettomalla, aikataulun mukaan liikkuvalla lentokenttäbussilla.

Majoitus Vantaalla

Hotelli Cumulus City Airport on moderni, viihtyisä hotelli lentokentän vierellä. Hotelli sijaitsee kilometrin päässä Viihdekeskus Flamingosta, Flamingo Spa Cumulus Resort Partner -kylpylästä ja kauppakeskus Jumbosta - tule jo päivää ennen ja piipahda polskimassa, tai jää vielä päiväksi ja osta viimeiset tuliaiset kotimaan kamaralta.

Yö lentokenttähotellissa seuramatkalaisille*
89 € / yö

 

Hinta sisältää

  • 1 yön majoituksen 1 tai 2 hengen huoneessa
  • runsaan buffet-aamiaisen
  • iltasaunan
  • monipuolisen kuntosalin käytön
  • aikataulun mukaisen kuljetuksen lentokentälle.

Lisävuode lapselle alk. 10 €/yö ja aikuiselle alk. 20 €/yö.

Varaa tästä

Lentokenttäbussi

Aikataulunmukainen lentokenttäbussi kuljettaa maksutta hotellille ja lentokentälle. Katso lisätietoja lentokenttäkuljetuksesta 

Hinnat ovat alkaen-hintoja seuramatkalaisille* PINS- tai K-Plussa-korteilla ja ne voivat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Ilman kanta-asiakaskorttia huonehinta alkaen 99 € / yö. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Hinnat seuramatkalaisille*, tosite esitettävä sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Voit liittyä kanta-asiakkaaksi hotellissa. Liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, K-Plussa liittymismaksu on 8,40 €.

*Seuramatka on matka, jossa lennot, majoitus, lentokenttäkuljetukset ja opaspalvelut kuuluvat matkan hintaan, ja matka on varattu matkanjärjestäjän kautta (esim. Aurinkomatkat, Finnmatkat, Tjäreborg, Detur).