Teflon Circus Helsingin jäähallissa 13.5.2017

Supersuosittu Teflon Brothers järjestää Helsingin jäähallissa megaluokan shown ensi keväänä 13. toukokuuta! Teflon Circus -nimellä kulkeva konsertti tuo Helsingin jäähalliin Lahden sirkuskoulun lahjakkaat taiteilijat, jotka tuovat Tefloneiden konserttiin kokonaan uudenlaisen visuaalisen ulottuvuuden, jollaista ei olla Suomen hiphop -skenessä aiemmin nähty. Konsertissa kuullaan yhtyeen kovimmat hitit sekä muutamia harvinaisempia kappaleita joiden live-toteutukseen on rakennettu persoonallinen visuaalinen teema. Teflonit juhlistavat keikalla 10-vuotista taivaltaan ja konsertissa tullaan näkemään myös liuta vierailevia artisteja. 

Pyhimyksen, Heikki Kuulan ja Volin muodostama Teflon Brothers on vuosien varrella ehtinyt tehtailla valtavan määrän hittikappaleita, joissa vierailijoina on kuultu artisteja aina Stigg Doggista ja Olavi Uusivirrasta Ressu Redfordiin ja Aku Hirviniemeen. Teflonit ovat tottuneet esiintymään pilke silmäkulmassa, joten konsertista on lupa odottaa hauskaa ja viihdyttävää spektaakkelia, jossa bändin kappaleet nousevat uudelle tasolle näyttävän visuaalisen tuotannon ja sirkuksen siivittämänä. 

Koe Tefloneiden show paikan päällä ja yövy Cumulus-hotellissa Helsingissä

Mukavat ja mutkattomat Cumulus City -hotellit Helsingin Kalliossa, Kaisaniemessä, Hakaniemessä ja Meilahdessa toivottavat tervetulleeksi!

Räätälöi netissä oma konserttipakettisi 

Valitse huonevarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja mahdolliset lisävuoteet sekä lisää varaukseen tarvittava määrä lippuja. Konserttilippujen varaukset ja veloituksettomat peruutukset viimeistään 13.4.2017. 

Varaa tästä 

Konserttiliput 

51,50 € / Permanto 
51,50 € / C3/C4 katsomot 
44,50 € / E katsomo

Konserttimajoitus 
Cumulus City Kallio alk. 76 € / yö / yhden hengen huone 
  alk. 90 € / yö / kahden hengen huone
Cumulus City Meilahti alk. 91 € / yö / yhden hengen huone 
  alk. 105 € / yö / kahden hengen huone
Cumulus City Hakaniemi alk. 107 € / yö / yhden hengen huone 
  alk. 120 € / yö / kahden hengen huone
Cumulus City Kaisaniemi alk. 129 € / yö / yhden hengen huone 
  alk. 143 € / yö / kahden hengen huone

Majoitushinta sisältää

  • 1 yön majoituksen Standard-huoneessa
  • runsaan buffet-aamiaisen
  • saunan

Tarjousehdot

Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS -kanta-asiakaskortilla ja ne vaihtelevat hotellin ja saatavuuden mukaan. Koskee vain uusia varauksia, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Konserttilippujen varaukset ja veloituksettomat peruutukset viimeistään 13.4.2017. Liput lunastetaan hotellin vastaanotosta tulopäivänä.  

Hinta ilman kanta-asiakaskorttia alk. 85 €/yö/1 hh ja 100 €/yö/2 hh (Cumulus City Kallio). Voit liittyä kanta-asiakkaaksi hotellissa. Liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, K-Plussa liittymismaksu on 8,40 €