Varaa hotelliyö uuteen Cumulus City Meilahteen nyt ja yövy 15 % edullisemmin

Ennakkovaraajana saat majoituksen tarjoushintaan.

Kun varaat ja maksat hotellihuoneen viimeistään 7 vuorokautta ennen saapumista, yövyt 15 % edullisemmin. 

Cumulus City Meilahti avattiin toukokuussa 2016

Uusi hotelli avasi ovensa 16. toukokuuta 2016. Hotellissa on 188 viihtyisää huonetta, asiakassaunat, kuntoiluhuone sekä oma pysäköintialue. Bistro Cumulus ja BURGER KING® Meilahti -ravintolat palvelevat hotellin yhteydessä. 

Varaa huone

Tarjous on voimassa PINS- ja K-Plussa-kortilla. Ennakkohintaiset huonevaraukset vain netistä. 

Ennakkotarjous Cumulus City Meilahti Helsinki -hotelliin
alk. 87 € / 1 hengen huone / yö
alk. 100 € / 2 hengen huone / yö

Hinta sisältää

  • yhden yön majoituksen Standard-huoneessa
  • buffet-aamiaisen
  • veloituksettoman WiFin
  • saunan ja kuntoiluhuoneen käytön

Cumulus City Meilahdessa majoittuu mukavasti koko perhe

Osa hotellihuoneista on suunniteltu erityisesti perheiden tarpeisiin. Myös Invalidiliiton Helppo liikkua -konseptin määritykset on huomioitu hotellin tilavissa huoneissa. Lapset ovat Cumulus City -hotelleissa aina Tähtivieraita, joita huomioidaan pienin yllätyksin, leikkipaikoin ja omin aamiaisherkuin. Lue lisää Cumulus City Meilahden huonevaihtoehdoista.

Lapset ja lisävuoteet Hinta / yö
Lapsi alle 14-v. samassa 2 hengen huoneessa vanhemman vieressä ilman lisävuodetta tai pinnasänky alle 4-vuotiaalle veloituksetta
Junnupatja alle 15-v. lapselle alk. 15 €
Lisävuode alle 17-v. lapselle alk. 22 €
Lisävuoteiden ja junnupatjojen saatavuus vaihtelee hotelleittain, hinnat sisältävät aamiaisen. Hinnat ovat alkaen-hintoja PINS- tai K-Plussa-kortilla.

Huoneisiin mahtuu 1–2 lisävuodetta, lisävuoteet ovat varattavissa netissä. 

Varausehdot

Tarjous on voimassa K-Plussa ja PINS -korteilla. Tarjoushinnat ovat alkaen-hintoja ja ne vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushinta on varattavissa vain Restelin oman varaussivuston kautta. Varauksen koko arvo on maksettava varaamisen yhteydessä verkkopankissa tai luottokortilla vähintään 7 vuorokautta ennen saapumista. Varaus on sitova, sitä ei voi perua tai muuttaa, eikä maksua palauteta. Hinnat ovat voimassa saatavuuden mukaan, tarjoushintaisia huoneita on rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.