Kahden yön hotellitarjoukset Cumulus City -hotelleissa

Cumulus City -hotellit ympäri Suomen kutsuvat nauttimaan hyvistä unista – minne ikinä menetkin.

Shoppailemaan, teatteriin, keikalle – sukuloimaan, tuttuja tapaamaan vai uuteen kaupunkiin seikkailemaan? Mitä ikinä haluatkaan talvilomallasi tehdä, on suomalainen Cumulus City -hotelli aina lähellä – aina kaupungin keskustassa!

Majoitus Cumulus City -hotellissa

Tervetuloa nauttimaan viihtyisistä hotelleistamme ja testaamaan, onko palvelumme tosiaan niin mukavaa kun kerrotaan. Meillä sinua odottavat aina ystävällinen henkilökunta, kodikkaat huoneet, saunan löylyt sekä runsas buffet-aamiainen.

Varaa huone

Esimerkkihintoja Cumulus City -hotelleista
alk. 86 € / yö Turku
alk. 88 € / yö Kouvola
alk. 91 € / yö Seinäjoki
alk. 108 € / yö Oulu
alk. 111 € / yö Jyväskylä
alk. 115 € / yö Hämeenpuisto Tampere

Hinta sisältää

  • majoituksen 2 hengen Standard-huoneessa
  • 9 € ravintolarahaa käytettäväksi hotellin ruokaravintolassa (ei voi käyttää alkoholituotteisiin)
  • buffet-aamiainen
  • saunan, joissain hotelleissamme myös uima-altaan tai kuntosalin käytön tai pysäköinnin
  • Cumulus City Airportissa myös aikataulun mukaisen kuljetuksen lentokentälle

Cumulus City -hotellissa majoittuu mukavasti koko perhe

Kotoisat, mukavat Cumulus City -hotellit kaupungin keskustassa tarjoavat kätevän tukikohdan talven rientoihin.

Lapset ja lisävuoteet Hinnat alkaen / yö
Lapsi alle 14-v. samassa 2 hengen huoneessa vanhempien kanssa ilman omaa lisävuodetta (vanhemman vieressä) veloituksetta
Junnupatja alle 15-v. lapselle 15 €
Lisävuode alle 17-v. lapselle 19 € / 22 €
Lisävuode aikuinen 27 € / 32 €
Lisävuoteiden ja junnupatjojen saatavuus vaihtelee hotelleittain. Hinnat ovat alkaen-hintoja PINS- tai K-Plussa-kortilla.  

Meillä majoitusmahdollisuuksia löytyy yhtä paljon kuin erilaisia perheitäkin. Isommille perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia myös suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,75 €/min). Esimerkiksi Junnuhuone on vanhempien kanssa matkustavien alle 15-vuotiaiden lasten oma huone, hinta alk. 49 € / yö.

Tarjousehdot

Hinnat ovat alkaen-hintoja PINS- tai K-Plussa-kortilla majoittuessa kaksi perättäistä yötä samassa Cumulus City -hotellissa. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Ei voimassa erikoistapahtumien aikana, paikkakuntakohtaiset rajoitukset mahdollisia. 

Tarjous ei ole voimassa hotelleissa joissa ei ole omaa ruokaravintolaa: Cumulus City Kaisaniemi, Cumulus City Hakaniemi, Cumulus City Kallio, Cumulus City Salo ja Cumulus City Kotka.

Hinta ilman etukorttia alk. 96 €/yö/huone, alkaen-hinta Cumulus City Turku -hotellissa. Liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, K-Plussa liittymismaksu on 8,40 €.