Pääsiäisen ajan hotellilomat alk. 56 € / yö

Vuonna 2017 pääsiäistä vietetään 14.–17.4. Cumulus City -hotellien pääsiäistarjoukset ovat kuitenkin voimassa peräti kaksi kokonaista viikkoa. 

Pääsiäisviikot ovat parasta lomailuaikaa, jolloin ehtii lähteä muutamaksi päiväksi vaikkapa sukuloimaan, Lappiin laskettelemaan tai kaupunkilomalle mihin päin Suomea tahansa. Cumulus City -hotelli tarjoaa mukavaa ja edullista majoitusta 20 kaupungin keskustassa lähellä nähtävyyksiä, ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita. Olipa Cumulus City -hotelli matkasi määränpää tai välietappi, olet aina yhtä tervetullut pääsiäislomalle meille!

Varaa pääsiäislomasi 31.3.2017 mennessä tunnuksella ENNAKKO ja hyödynnä –30 % tarjous Plussa- tai PINS-kortilla majoitusajalle 10.–23.4.2017. Maksat vasta majoittuessasi! Ravintola- ja hotelliostot kerryttävät lisäksi Plussa-pisteitä tai pinssejä kanta-asiakastilillesi.

Lomayö Cumulus City -hotellissa
alk. 56 € / 2 hengen huone
Esimerkkihinta Cumulus City Kallio Helsinki

Varaa huone tästä 

Hinta sisältää 

  • yhden yön majoituksen valitsemassasi huoneessa
  • buffet-aamiaisen
  • saunan, joissain hotelleissamme myös uima-altaan tai kuntosalin käytön tai pysäköinnin
  • Cumulus City Airport -hotellissa myös aikataulun mukaisen kuljetuksen lentokentälle

Cumulus City -hotellissa majoittuu mukavasti koko perhe

Meiltä löydät erilaisia majoitusvaihtoehtoja koko perheelle. Tarjoamme 30 % alennuksen myös lisävuodehinnoista!

Lapset ja lisävuoteet Normaalihinnat alkaen / yö
Lapsi alle 14-v. samassa 2 hengen huoneessa vanhempien kanssa ilman omaa lisävuodetta (vanhemman vieressä) veloituksetta
Junnupatja alle 15-v. lapselle 15 €
Lisävuode alle 17-v. lapselle 22 €
Lisävuode aikuinen 30 €
Lisävuoteiden ja junnupatjojen saatavuus vaihtelee hotelleittain. Hinnat ovat normaaleja alkaen-hintoja, joista lasketaan 30 % alennus.

Isommille perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia myös suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,75 €/min). Esimerkiksi Junnuhuone on vanhempien kanssa matkustavien alle 15-vuotiaiden lasten oma huone, hinta alk. 49 €/yö.

Varausehdot

Tarjoushintaiset huoneet ovat varattavissa Restelin omalta varaussivustolta. Tarjoushintainen majoitus on saatavilla 10.–23.4.2017 väliselle majoitusajalle. Tarjoushinnat ovat varattavissa 31.3.2017 asti Plussa- tai PINS-kortilla sekä tunnuksella ENNAKKO ja ne vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. 

Alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia ja vapaa-ajanmatkustusta, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.