Perheloma Cumulus City -hotellissa

Cumulus City -hotelleissa lapset ovat tähtivieraita, jotka otetaan aina avosylin vastaan. Vekkuli maskottimme Galax Discotähti toivottaa koko perheen lämpimästi tervetulleeksi lomalle! Hotelli Cumulus - Tähtivieras - Galaxi

Lastensängyt
Lähes kaikkiin huoneisiimme on mahdollista saada lisävuoteita lapsille, ja vauvavieraille voidaan varata oma lastensänky. Vauvansänky sisältyy huoneen hintaan, ja siihen kuuluvat sekä vuodevaatteet että pyyhe. Tiedustele vauvansänkyä jo varausvaiheessa, sillä niitä on saatavilla rajoitettu määrä per hotelli. Pyynnöstä huoneeseen voidaan tuoda myös potta.

Terveellistä aamiaista koko perheelle
Perheen pienimmät lomailijat on huomioitu myös Cumulus City -hotellien aamiaisella. Monipuolisesta aamiaisbuffetista löytyy taatusti kaikille tähtivieraille mieluista ja terveellistä syötävää. Cumulus City -hotelleissa on myös mikroaaltouuni vauvanruokien lämmittämistä varten. Mikro löytyy joko ravintolan tai lobby barin yhteydestä.

Tähtivieraan Tieto & Temppu -suunnistusrata
Joistakin Cumulus City -hotelleista löytyy Tähtivieraan Tieto & Temppu -suunnistusrata, johon kuluu kahdeksan erilaista rastia eri puolilla hotellia. Jokaisella rastilla on sekä tieto- että tempputehtävä. Voitte suorittaa rastit vaikka koko perheen voimin. Hauskaa ja opettavaista!

Ja muistathan jättää lomaterveiset Galaxille Tähtiasiakkaan omaan vieraskirjaan lähtiessäsi Cumulus City -hotellista.

Galax toivottaa kaikki lapset tervetulleeksi perhelomalle Cumulus City -hotelleihin ympäri Suomen!