Perheloma ja Duudsonit Activity Park Seinäjoella

Liikkumisen ja jekkuilun iloa Seinäjoella - räätälöi oma perhelomasi ja vietä hauska seikkailupäivä.

Duudsonit Activity Park on räjähtävää Duudsoni-energiaa täynnä oleva aktiviteettipuisto, jossa monipuoliset teemaosastot haastavat kokeneemmankin seikkailijan. Vietä rento päivä yhdessä perheen, ystävä- tai työporukan kanssa. Lue lisää Duudsonit Activity Parkin sivuilta.

Majoitus Seinäjoella

Mukava, mutkaton Hotelli Cumulus City Seinäjoki toivottaa sinut ja perheesi tervetulleeksi lomailemaan Seinäjoelle. Meillä majoitut mukavasti ja kätevästi keskellä kaupunkia. Meillä lapset ovat Tähtivieraita, joita odottavat iloiset yllätykset, omat aamiaisherkut ja muu mukava.

Varaa tästä

Valitse huonevarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen tarvitsemasi määrän lippuja Duudsonit Activity Parkiin.

Perheloma Seinäjoella - Cumulus City Seinäjoki
alk. 77 € / yö 1 hengen huoneessa
alk. 91 € / yö 2 hengen huoneessa

 

Hinta sisältää

  • 1 yön majoituksen 1 tai 2 hengen Standard-huoneessa
  • buffet-aamiaisen
  • saunan käytön
  • pysäköinnin (pysäköintipaikat täytetään saapumisjärjestyksessä).
  • mahdollisuuksien mukaan myöhäinen huoneenluovutus lähtöpäivänä.

Liput Duudsonit Activity Parkiin kätevästi huonevarauksen yhteydessä

  • 18 € / yli 6-vuotiaat
  • 12 € / lapsi (2–6-vuotiaat)
Lapset ja lisävuoteet Alkaen / yö
Lapsi alle 14-v. samassa 2 hengen huoneessa vanhempien kanssa ilman omaa lisävuodetta (vanhemman vieressä) veloituksetta
Junnupatja alle 15-v. lapselle 15 € 
Lisävuode alle 17-v. lapselle 19 € 
Lisävuode aikuiselle 27 € 
Lisävuoteiden ja junnupatjojen saatavuus vaihtelee hotelleittain, hinnat sisältävät aamiaisen. Hinnat ovat alkaen-hintoja PINS- tai K-Plussa-kortilla.

Huoneeseen mahtuu hotellista riippuen 1–2 lisävuodetta, lisävuoteet ovat varattavissa myös netissä. Isommille perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia myös suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm). Esimerkiksi Junnuhuone on vanhempien kanssa matkustavien alle 15-vuotiaiden lasten oma huone, hinta alk. 49 € / yö.

Tarjousehdot

Hinnat ovat alkaen-hintoja PINS- ja K-Plussa -kanta-asiakaskorteilla ja ne saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Hinnat ilman kanta-asiakaskorttia alkaen 86€/yö/1hh ja 101 €/yö/2hh. Lomahintaisia tuotteita myynnissä rajoitettu määrä. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. 

Voit liittyä kanta-asiakasohjelmaan hotellissa. Liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, K-Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.