Perheloma Hämeenlinnassa ja kylpylän lämpöön Aulangolle

Yhdistä Hämeenlinnan lomaasi päivä kylpylän poreissa.

Piipahda kaupunkilomallasi päiväksi pulikoimaan Cumulus Resort Aulanko -kylpylähotelliin, noin 10 minuutin ajomatkan päähän Hämeenlinnan keskustasta. Nauti myös hemmotteluhoidoista ja ravintoloiden tarjonnasta. Lue lisää Cumulus Resort Aulangon sivuilta.

Majoitus Hämeenlinnassa

Hauskan kylpyläpäivän jälkeen on helppo reuntoutua mukavassa Cumulus City -hotellissa Hämeenlinnan keskustassa. Meillä lapset ovat Tähtivieraita, joita huomioidaan pienin yllätyksin ja omin aamiaisherkuin.

Varaa tästä

Valitse sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen tarvitsemasi määrän lippuja Cumulus Resort Aulangon kylpylään.

Majoitus Cumulus City Hämeenlinnassa
alk. 85 € / yö / 1 hengen huone
alk. 98 € / yö / 2 hengen huone

 

Hinta sisältää

  • 1 yön majoituksen 1 tai 2 hengen Standard-huoneessa
  • buffet-aamiaisen
  • saunan käytön. 

Liput kylpylään kätevästi huonevarauksen yhteydessä

  • 8 € / lapsi 4–14 v.
  • 11,50 € / aikuinen
Lapset ja lisävuoteet Alkaen / yö
Lapsi alle 14-v. samassa 2 hengen huoneessa vanhempien kanssa ilman omaa lisävuodetta (vanhemman vieressä) veloituksetta
Junnupatja alle 15-v. lapselle 15 € 
Lisävuode alle 17-v. lapselle 19 € 
Lisävuode aikuiselle 27 € 
Lisävuoteiden ja junnupatjojen saatavuus vaihtelee hotelleittain, hinnat sisältävät aamiaisen. Hinnat ovat alkaen-hintoja PINS- tai K-Plussa-kortilla.

Huoneeseen mahtuu hotellista riippuen 1–2 lisävuodetta, lisävuoteet ovat varattavissa myös netissä. Isommille perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia myös suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,75 €/min). Esimerkiksi Junnuhuone on vanhempien kanssa matkustavien alle 15-vuotiaiden lasten oma huone, hinta alk. 49 € / yö.

Tarjousehdot

Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja PINS- ja K-Plussa -kanta-asiakaskorteilla ja ne vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Lomahintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Majoitushinnat ilman kanta-asiakaskorttia alkaen 94 €/yö/1hh ja 109 €/yö/2 hh.

Voit liittyä kanta-asiakkaaksi hotellissa. Liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, K-Plussa liittymismaksu on 8,40 €.