Perheloma Tampereella ja pulikointia Edenin kylpylässä

Yhdistä Tampereen lomaasi päivä aaltojen ja vesiliukumäkien parissa.

Piipahda kaupunkilomallasi päiväksi pulikoimaan Cumulus Resort Eden -kylpylähotelliin, noin vartin ajomatkan päähän Tampereen keskustasta. Edenistä lapset ja lapsenmieliset polskijat löytävät suuren kylpyläosaston, vesiliukumäkiä hurjista pikkuruisiin, aaltoaltaan, rengasmäen, ulkoaltaan, useita porealtaita ja paljon monenmoisia putouksia ja pyörteitä. Nauti myös hemmotteluhoidoista ja ravintoloiden tarjonnasta. Lue lisää Cumulus Resort Edenin sivuilta.

Majoitus Tampereella

Hauskan kylpyläpäivän jälkeen on Cumulus City -hotelli Tampereella hyvä tukikohta. Tampereen Cumulus City -hotellissa majoitut mukavasti aivan keskellä kaupunkia lähellä palveluita. Meillä lapset ovat Tähtivieraita, joita huomioidaan pienin yllätyksin ja omin aamiaisherkuin.

Varaa tästä

Valitse sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen tarvitsemasi määrän lippuja Edenin kylpylään.

Cumuls City perheloma Tampereella
alk. 115 € / yö / 2 hengen huone Hotelli Cumulus City Hämeenpuisto
alk. 119 € / yö / 2 hengen huone Hotelli Cumulus City Koskikatu

 

Hinta sisältää

  • 1 yön majoituksen Standard-huoneessa
  • buffet-aamiaisen
  • saunan

Liput kylpylään kätevästi hotellivarauksen yhteydessä

  • 48 € / perhelippu (sis. 2 aikuista ja 2–3 lasta)
  • 18 € / aikuinen
  • 14 € / lapsi 4–14 v.
Lapset ja lisävuoteet Alkaen / yö
Lapsi alle 14-v. samassa 2 hengen huoneessa vanhempien kanssa ilman omaa lisävuodetta (vanhemman vieressä) veloituksetta
Junnupatja alle 15-v. lapselle 15 € 
Lisävuode alle 17-v. lapselle 19 € 
Lisävuode aikuiselle 27 € 
Lisävuoteiden ja junnupatjojen saatavuus vaihtelee hotelleittain, hinnat sisältävät aamiaisen. Hinnat ovat alkaen-hintoja PINS- tai K-Plussa-kortilla.

Huoneeseen mahtuu hotellista riippuen 1–2 lisävuodetta, lisävuoteet ovat varattavissa myös netissä. Isommille perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia myös suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,75 €/min). Esimerkiksi Junnuhuone on vanhempien kanssa matkustavien alle 15-vuotiaiden lasten oma huone, hinta alk. 49 € / yö.

Tarjousehdot

Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja PINS- ja K-Plussa -kanta-asiakaskorteilla ja ne vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan. Lomahintaisia huoneita on myynnissä rajoitettu määrä. Majoitushinnat ilman kanta-asiakaskorttia alkaen 128 €/yö/2hh. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä kanta-asiakkaaksi hotellissa. Liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, K-Plussa liittymismaksu on 8,40 €.