Kaupunkiloma Kuopiossa ja Puijon Torni

Nauti tornista avautuvista maisemista ja rentoudu hotellilla.

Puijon torni on näköalatorni Puijon mäen laella. Se on 75 metriä korkea, 224 metriä Kallaveden ja 306 metriä meren pinnasta, ja sieltä avautuvat poikkeuksellisen laajat ja kauniit näkymät suomalaiseen järvimaisemaan sekä Kuopion kaupunkiin. Puijon Tornissa toimii myös pyörivä ravintola, joka on tunnettu laadukkaasta ruoastaan. Torni sijaitsee vain parin kilometrin päässä Kuopion torista. Lue lisää ja katso aukioloajat Puijon tornin sivuilta.

Majoitus Kuopiossa

Hotellit Cumulus City Keskusta Kuopio ja Cumulus City Asema Kuopio sijaitsevat aivan kaupungin keskustassa, torin kulmilla. Modernit hotellimme ovat viihtyisiä ja kotoisia tukikohtia lomallasi. Lapset ovat meillä Tähtivieraita, joita odottavat iloiset yllätykset, omat aamiaisherkut ja muu mukava.

Varaa tästä

Valitse hotellivarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen tarvitsemasi määrän lippuja Puijon torniin.

Lomamajoitus Cumulus City Asema Kuopio -hotellissa
alk. 93 € / yö / 2 hengen huone
Lomamajoitus Cumulus City Keskusta Kuopio -hotellissa
alk. 95 € / yö / 2 hengen huone

Hinta sisältää

  • majoituksen Standard-huoneessa
  • runsaan buffet-aamiaisen
  • saunan käytön

Liput Puijon Torniin hotellivarauksen yhteydessä

  • aikuiset 6 €
  • lapset (4–12 v.) 3 €
Lapset ja lisävuoteet Alkaen / yö
Lapsi alle 14-v. samassa 2 hengen huoneessa vanhempien kanssa ilman omaa lisävuodetta (vanhemman vieressä) veloituksetta
Junnupatja alle 15-v. lapselle 15 € 
Lisävuode alle 17-v. lapselle 19 € 
Lisävuode aikuiselle 27 € 
Lisävuoteiden ja junnupatjojen saatavuus vaihtelee hotelleittain, hinnat sisältävät aamiaisen. Hinnat ovat alkaen-hintoja PINS- tai K-Plussa-kortilla.

Huoneeseen mahtuu hotellista riippuen 1–2 lisävuodetta, lisävuoteet ovat varattavissa myös netissä. Isommille perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia myös suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,75 €/min). Esimerkiksi Junnuhuone on vanhempien kanssa matkustavien alle 15-vuotiaiden lasten oma huone, hinta alk. 49 € / yö.

Tarjousehdot

Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja PINS- tai Plussa -kanta-asiakaskortilla. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Ilman kanta-asiakaskorttia hinnat alkaen 88 €/yö/1hh ja 103 €/yö/2hh (Asema Kuopio). Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä kanta-asiakkaaksi hotellissa. Liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Kuva: Puijon torni