Majoitu Cumulus City -hotellissa Helsingissä niin saat 20 % alennuksen SEA LIFE -lipusta

Merimaailma SEA LIFEn vedenalaisen maailman noin 50 erikokoista akvaariota esittelevät eri vesistöjen asukkaita ja niiden luontaisia elinalueita. SEA LIFEssa tapaat huikeat hait, pelottavat piraijat ja suloiset merihevoset muiden muassa. Lue lisää SEA LIFEn sivuilta.

Tervetuloa perhelomalle Helsinkiin! Kaikki Helsingin Cumulus City -hotellit sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien päässä Merimaailma SEA LIFEsta.

Varaa tästä

Valitse huonevarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet.

Cumulus City -hotelli 2 hengen huone / yö
Cumulus City Kaisaniemi Helsinki alk. 115 €
Cumulus City Hakaniemi Helsinki alk. 116 €

Hintaan sisältyy

  • majoitus Standard-huoneessa
  • runsas buffet-aamiainen
  • sauna
  • 20 % alennuskuponki Merimaailma SEA LIFEn sisäänpääsylipusta (alennuskupongin saat hotellin vastaanotosta)
Lapset ja lisävuoteet Alkaen / yö
Lapsi alle 14-v. samassa 2 hengen huoneessa vanhempien kanssa ilman omaa lisävuodetta (vanhemman vieressä) veloituksetta
Junnupatja alle 15-v. lapselle 15 € 
Lisävuode alle 17-v. lapselle 22 € 
Lisävuode aikuiselle 32 € 
Lisävuoteiden ja junnupatjojen saatavuus vaihtelee hotelleittain, hinnat sisältävät aamiaisen. Hinnat ovat alkaen-hintoja PINS- tai K-Plussa-kortilla.

Huoneeseen mahtuu hotellista riippuen 1–2 lisävuodetta, lisävuoteet ovat varattavissa myös netissä. Isommille perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia myös suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,75 €/min). Esimerkiksi Junnuhuone on vanhempien kanssa matkustavien alle 15-vuotiaiden lasten oma huone, hinta alk. 49 € / yö.

Tarjousehdot

Hinnat ovat alkaen-hintoja PINS- tai K-Plussa-kortilla viikonloppuisin sekä yleisimpinä lomakausina. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Hinta ilman korttia alk. 128 €/2 hengen huone/yö. Huoneita on myynnissä rajoitettu määrä/hotelli/päivä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Hinnat kerryttävät etuohjelman pisteitä. Voit liittyä etuohjelmiin hotellissa. Liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, K-Plussa liittymismaksu on 8,40 €.