Heittäydy seikkailuun ja hauskanpitoon

Oletko valmis seikkailuun? Kiipeile korkeuksiin, hypi trampoliineilla tai laske mäkeä.

SuperPark sisäaktiviteettipuisto Vantaalla on superhauska seikkailualue koko perheelle ja kaikenikäsille. Puistossa on koko perheen pelailualue Game Areena ja vauhtilajien ystäville suunnattu Freestyle Hall. Tervetuloa liikkumaan ja pitämään hauskaa! Lue lisää SuperPark Vantaan sivuilta.

Majoitus Vantaalla

Moderni ja kodikas Hotelli Cumulus City Airport aivan lentokentän läheisyydessä toivottaa sinut ja perheesi tervetulleeksi seikkailemaan Vantaalle! Matkaa Cumulus City -hotellista SuperPark-puistoon on vain alle kolme kilometriä.

Varaa tästä

Valitse hotellivarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen SuperParkin lippuja tarvitsemasi määrän. Varaukset ja peruutukset viimeistään kaksi päivää ennen saapumista.

Lomamajoitus Cumulus City Airportissa
alk. 81 € / yö / 1 hengen huone
alk. 95 € / yö / 2 hengen huone

 

Hinta sisältää

  • 1 yön majoituksen Standard-huoneessa
  • buffet-aamiaisen
  • iltasaunan ja monipuolisen kuntosalin käytön
  • aikataulun mukaisen kuljetuksen hotellin ja lentokentän välillä

Liput SuperPark-puistoon ostat kätevästi huonevarauksen yhteydessä

12 € / lippu
Alle 4-vuotiaat veloituksetta
Lapset ja lisävuoteet Alkaen / yö
Lapsi alle 14-v. samassa 2 hengen huoneessa vanhempien kanssa ilman omaa lisävuodetta (vanhemman vieressä) veloituksetta
Junnupatja alle 15-v. lapselle 15 € 
Lisävuode alle 17-v. lapselle 19 € 
Lisävuode aikuiselle 27 € 
Lisävuoteiden ja junnupatjojen saatavuus vaihtelee hotelleittain, hinnat sisältävät aamiaisen. Hinnat ovat alkaen-hintoja PINS- tai K-Plussa-kortilla.

Huoneeseen mahtuu hotellista riippuen 1–2 lisävuodetta, lisävuoteet ovat varattavissa myös netissä. Isommille perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia myös suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm). Esimerkiksi Junnuhuone on vanhempien kanssa matkustavien alle 15-vuotiaiden lasten oma huone, hinta alk. 49 € / yö.

Tarjousehdot

Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja PINS- tai K-Plussa -kanta-asiakaskortilla ja ne saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Hinnat ilman kanta-asiakaskorttia alkaen 90 €/yö/1 hh ja 105 €/yö/2 hh. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä kanta-asiakkaaksi hotellissa. Liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, K-Plussa liittymismaksu on 8,40 €.

Kuva: SuperPark Vantaa