Vietä opettavainen perhepäivä tieteen parissa Vantaalla

Tiedekeskus Heureka Vantaalla on elämyksellinen ja opettavainen retkikohde koko perheelle.

Tiedekeskus sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päässä Hotelli Cumulus City Airportista. Tutustu mielenkiintoisiin näyttelyihin, hurmaannu rottakoripallostadionilla, peuhaa tiedeaiheisella ulkopuuha-alueella ja paljon, paljon muuta! Lue lisää Heurekan sivuilta.

Majoitus Vantaalla

Hotelli Cumulus City Airport sijaitsee lähellä Helsinki-Vantaan lentokenttää, vain kilometrin päässä Viihdekeskus Flamingosta kylpylöineen ja ostoskeskuksineen. Meiltä löydät kotoisan hotellin, ystävällisen palvelun ja herkullisen buffet-aamiaisen hyvien liikenneyhteyksien varrelta.

Varaa tästä

Valitse hotellivarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen Heurekan lippuja tarvitsemasi määrän.

Lomamajoitus Cumulus City Airportissa
alk. 81 € / yö / 1 hengen huone
alk. 95 € / yö / 2 hengen huone

 

Hinta sisältää

  • 1 yön majoituksen Standard-huoneessa
  • buffet-aamiaisen
  • iltasaunan ja monipuolisen kuntosalin käytön
  • aikataulun mukaisen kuljetuksen hotellin ja lentokentän välillä
  • hoitoa ja hemmottelua Flamingo Day Spassa alehintaan -20 % (ei koske Kylpylä-alueen Wellness-hoitoja) - suosittelemme varaamaan etukäteen, huomioittehan, että Day Spa on suljettu sunnuntaisin.

Liput Tiedekeskus Heurekaan ostat kätevästi huonevarauksen yhteydessä

Heureka, aikuinen 22 € 
Heureka, lapsi (6–15-vuotiaat) 15 € 
Alle 6-vuotiaat maksutta
Lapset ja lisävuoteet Alkaen / yö
Lapsi alle 14-v. samassa 2 hengen huoneessa vanhempien kanssa ilman omaa lisävuodetta (vanhemman vieressä) veloituksetta
Junnupatja alle 15-v. lapselle 15 € 
Lisävuode alle 17-v. lapselle 19 € 
Lisävuode aikuiselle 27 € 
Lisävuoteiden ja junnupatjojen saatavuus vaihtelee hotelleittain, hinnat sisältävät aamiaisen. Hinnat ovat alkaen-hintoja PINS- tai K-Plussa-kortilla.

Huoneeseen mahtuu hotellista riippuen 1–2 lisävuodetta, lisävuoteet ovat varattavissa myös netissä. Isommille perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia myös suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,75 €/min). Esimerkiksi Junnuhuone on vanhempien kanssa matkustavien alle 15-vuotiaiden lasten oma huone, hinta alk. 49 € / yö.

Tarjousehdot

Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja PINS- tai K-Plussa -kanta-asiakaskortilla ja ne saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Hinnat ilman kanta-asiakaskorttia alkaen 90 €/yö/1 hh ja 105 €/yö/2 hh. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä kanta-asiakkaaksi hotellissa. Liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, K-Plussa liittymismaksu on 8,40 €.

Kuva: Heureka