Perheloma ja Tiedekeskus Tietomaa Oulussa

Räätälöi oma perhelomasi ja vietä opettavainen tietopäivä Oulussa.

Tiedekeskus Tietomaa sijaitsee 1 km päässä hotellista ja on elämyksellinen kohde kaikenikäisille tiedonjanoisille. Vaihtuvissa näyttelyissä on yli 150 kohdetta, jättielokuvateatteri sekä näköalahissi, josta näkee yli Oulun. Ota selvää naisten ja miesten eroavaisuuksista X- ja Y-näyttelyssä, kokeile pyörivää kiipeilyseinää Sporttimus-näyttelyssä tai tutustu musiikkiin ja ääneen Encore-näyttelyssä - ja paljon muuta! Lue lisää Tietomaan sivuilta.

Majoitus Oulussa

Mukava, mutkaton Hotelli Cumulus City Oulu toivottaa sinut ja perheesi tervetulleeksi lomailemaan Ouluun. Meillä majoitut mukavasti ja kätevästi keskellä kaupunkia. Meillä lapset ovat Tähtivieraita, joita odottavat hotellissa iloiset yllätykset, omat aamiaisherkut ja muuta mukavaa.

Varaa tästä

Valitse sinulle sopivin huoneluokka ja lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen tarvitsemasi määrän lippuja Tiedekeskus Tietomaahan.

Perheloma Oulussa - Hotelli Cumulus City Oulu
alk. 86 € / yö 1 hengen huoneessa
alk. 108 € / yö 2 hengen huoneessa

 

Hinta sisältää

  • 1 yön majoituksen 1 tai 2 hengen Standard-huoneessa
  • buffet-aamiaisen
  • saunan ja uinnin
  • pysäköinnin (pysäköintipaikat täytetään saapumisjärjestyksessä).
  • mahdollisuuksien mukaan myöhäinen huoneenluovutus lähtöpäivänä.

Liput Tietomaahan kätevästi huonevarauksen yhteydessä

  • 15 € / aikuinen
  • 11 € / lapsi (6–17-vuotiaat), opiskelija, eläkeläinen, varusmies, työtön
  • 43 € / perhelippu (2 aikuista ja 2 lasta tai 1 aikuinen ja 3 lasta)
  • alle 6-vuotiaat veloituksetta yli 15-vuotiaan seurassa
Lapset ja lisävuoteet Alkaen / yö
Lapsi alle 14-v. samassa 2 hengen huoneessa vanhempien kanssa ilman omaa lisävuodetta (vanhemman vieressä) veloituksetta
Junnupatja alle 15-v. lapselle 15 € 
Lisävuode alle 17-v. lapselle 19 € 
Lisävuode aikuiselle 27 € 
Lisävuoteiden ja junnupatjojen saatavuus vaihtelee hotelleittain, hinnat sisältävät aamiaisen. Hinnat ovat alkaen-hintoja PINS- tai K-Plussa-kortilla.

Huoneeseen mahtuu hotellista riippuen 1–2 lisävuodetta, lisävuoteet ovat varattavissa myös netissä. Isommille perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia myös suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm). Esimerkiksi Junnuhuone on vanhempien kanssa matkustavien alle 15-vuotiaiden lasten oma huone, hinta alk. 49 € / yö.

Tarjousehdot

Hinnat ovat alkaen-hintoja PINS- ja K-Plussa -kanta-asiakaskorteilla ja ne vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan. Lomahintaisia tuotteita myynnissä rajoitettu määrä. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Hinnat ilman kanta-asiakaskorttia alkaen 95 € / yö / 1 hh tai 120 € / yö / 2 hh.

Voit liittyä kanta-asiakasohjelmaan hotellissa. Liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, K-Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Kuva: Tiedekeskus Tietomaa, Kati Leinonen