Cumulus City -hotelleissa edullista pitkäaikaismajoitusta

Hotellimme ympäri Suomen tarjoavat pitkäaikaismajoitusta edulliseen kuukausihintaan. Hintaan sisältyy majoituksen lisäksi aamiainen, asiakassauna, siivous kerran viikossa sekä ilmainen WiFi.

Kalustettu vuokra-asunto etsinnässä? 

Etsitkö kalustettua asuntoa lyhyeksi aikaa, mutta et tiedä miten löytää vuokra-asunto nopeasti? Lyhytaikainen vuokraus voi olla haastavaa, kun joudut esimerkiksi remonttievakkoon tai ennen uuden asunnon löytymistä. Cumulus City -hotellien pitkäaikaismajoitus on ratkaisu, kun tarvitset asunnon väliaikaisesti. Cumulus City -hotellit Helsingin Kalliossa, Tampereen HämeenpuistossaTurussa, Salossa, Kotkassa ja Joensuussa tarjoavat pitkäaikaismajoitusta edulliseen kuukausihintaan. 

Hintaan sisältyy majoituksen lisäksi aamiainen, asiakassauna, siivous kerran viikossa sekä ilmainen WiFi. Tarjoushinta ei sisällä Hotel Bonus Club -etuja.

Tarjoushinnat hotelleittain Alkaen
Cumulus City Salo 990 € / kuukausi (30 yötä)
Cumulus City Kotka 990 € / kuukausi (30 yötä)
Cumulus City Turku 1200 € / kuukausi (30 yötä)
Cumulus City Kallio Helsinki 1200 € / kuukausi (30 yötä)
Cumulus City Joensuu 1200 € / kuukausi (30 yötä)
Cumulus City Hämeenpuisto Tampere 1400 € / kuukausi (30 yötä)

Varaa tästä

Huomioithan, että varaus on sitova, eikä sitä voi muuttaa tai perua. Varaus on maksettava kokonaan varauksen yhteydessä joko verkkopankissa tai luottokortilla. Maksua ei palauteta.

Väliaikaisen asunnon lisäksi nautit hotellin mukavuuksista

Cumulus City -hotellihuoneen lyhytaikainen vuokraus on helppoa ja mukavaa, sillä tarjoushintoihin kuuluu runsas buffet-aamiainen, asiakassauna sekä siivous kerran viikossa. Haluamme, että viihdyt ja rentoudut väliaikaisessa asunnossasi. Cumulus City -hotelleissa sinua palvelee aina ystävällinen henkilökunta. Hotellit sijaitsevat kaupungin keskustassa tai sen välittömässä läheisyydessä, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Tarjoamme kolmen tyynyn Tyynymenun, josta voit valita itsellesi sopivimman tyynyn. Majoittuessasi Cumulus City -hotellissa huonehintaan sisältyy aina lisäksi maksuton, langaton ja helppokäyttöinen WiFi-yhteys. Langaton yhteys on käytössäsi kaikkialla hotellissa; hotellihuoneessa, aulassa, kokoustiloissa sekä ravintolassa.

Tarjousehdot 

Tarjouksessa mainitut hinnat ovat alkaen-hintoja. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia huoneita on saatavilla rajoitetusti.