Talviloma Cumulus City -hotellissa 2018

Kotoisat, mukavat Cumulus City -hotellit talvisen kaupungin keskustassa tarjoavat kätevän tukikohdan talven rientoihin – 25 hotellia 20 kaupungissa.

Talvilomalla kaupungissa löytyy tekemistä koko perheelle ja aktiviteetit voi koota yhteen mukavaan pakettiin. Nyt voit räätälöidä oman talvilomapakettisi verkkokaupassamme, kun valitset huonevarauksen yhteydessä haluamasi huoneluokan ja lisätä siihen tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit valita tapahtumalippuja verkkokaupan valikoimastamme. Hyvät liikenneyhteydet takaavat pääsyn myös lähialueen toimintakeskuksiin.

Esimerkiksi Jyväskylän Cumulus City -hotellista pääset kätevästi laskettelemaan lähellä kaupunkia sijaitsevissa Laajiksen ja Riihivuoren laskettelukeskuksissa. Vaihtoehtoisesti voit käydä rentoutumassa kaupungin kylpylöissä tai shoppailemassa kaupungin keskustassa. Keskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä, joten myös illalla riittää tekemistä.

Talviloma 2018 lumisissa maisemissa

Talviloma 2018 kannattaa viettää Cumulus City -hotellissa, sillä kaikki Cumulus City -kaupungit tarjoavat mainiota talvista tekemistä. Skimbaa, luistele tai kokeile vaikka lumikävelyä – talvilomapäivän kruunaa yö Cumulus City -hotellissa. Valitse mieleisesi kohde ja tutustu kaupungin talvilomatarjontaan.

Cumulus City -hotellissa majoittuu mukavasti koko perhe

Cumulus City -hotelleissa majoitusmahdollisuuksia löytyy yhtä paljon kuin erilaisia perheitäkin. Huoneeseen mahtuu hotellista riippuen 12 lisävuodetta, jotka voi varata myös netissä. Isommille perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia myös suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,75 €/min). Esimerkiksi Junnuhuone on vanhempien kanssa matkustavien alle 15-vuotiaiden lasten oma huone, hinta alk. 49 € / yö. Alle 14-vuotiaat Tähtivieraat majoittuvat veloituksetta samassa huoneessa vanhempien kanssa. Lisävuoteella tai Junnupatjalla unet maistuvat makoisasti vanhempien vuoteen vierellä.

Lapset ovat Tähtivieraita – tervetuloa perhelomalle Cumulus City -hotelliin!