Autiotalossa on rockmusikaali, joka kertoo 80-luvun rock-ilmiöstä Suomessa

Esitys käy läpi Dingon ja Yön valtavan nousun suosioon, Mambaa ja Eveä unohtamatta. Musikaalissa kuullaan myös Popedan upeimpia hittejä. Tarinassa tamperelainen perhe on jakautunut kahteen leiriin: perheen naisiin, jotka fanittavat Dingoa ja muita porilaisia yhtyeitä sekä perheen miehiin, jotka uskovat Popedaan ja manserockin voimaan. Lue lisää Musiikkiteatteri Palatsin sivuilta.

Majoitus Tampereella

Tampereen kotoisat Cumulus City -hotellit toivottavat teidät tervetulleeksi teatterilomalle. Molemmat Cumulus City -hotellit Koskikadulla ja Hämeenpuistossa sijaitsevat vain lyhyen kävelymatkan päässä Musiikkiteatteri Palatsista.

Varaa tästä

Valitse huonevarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen tarvitsemasi määrän teatterilippuja. Varaukset viimeistään torstaina kaksi viikkoa ennen näytöstä.

Majoitus Tampereella
alk. 97 € / yö / yhden hengen huone
alk. 115 € / yö / kahden hengen huone

Hinta sisältää

  • 1 yön majoituksen Standard-huoneessa
  • buffet-aamiaisen
  • saunan käytön

Teatteriliput helposti majoitusvarauksen yhteydessä

  • 35 € /lippu
Esityspäivä Klo
la 4.2. 18.00
la 18.2. 14.00
la 25.2. 17.00
la 18.3. 18.00
la 25.3. 18.00
la 22.4 14.00
pe 12.5. 19.00
la 20.5. 18.00

Tarjousehdot

Hinnat ovat alkaen-hintoja PINS- tai Plussa-kortilla ja ne saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Esimerkkihinta on alkaen-hinta Cumulus City Hämeenpuistossa. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Varaukset vain Restelin oman varaussivuston kautta, muista valita varaukseen ”Minulla on Plussa- tai PINS-kortti". Ilman kanta-asiakaskorttia hinnat alkaen 108 €/yö/1 hh ja 128 €/yö/2 hh (Cumulus City Hämeenpuisto). Varaukset ja veloituksettomat peruutukset viimeistään torstaina kaksi viikkoa ennen näytöstä.

Teatterilipun osuuteen voit hyödyntää myös Edenredin virikeseteleitä ja Smartumin kulttuuriseteleitä. Virike- ja kulttuuriseteleitä ei voi hyödyntää ennakko-ostotarjouksissa, joissa maksu suoritetaan varauksen yhteydessä.

Voit liittyä kanta-asiakkaaksi hotellissa. Liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, K-Plussa liittymismaksu on 8,40 €.

Kuva: Musiikkiteatteri Palatsi