Queen-musikaali Champions on uusi esitys Show Must Go On -musikaalista, jonka ovat nähneet jo 70 000 innostunutta katsojaa.

Musikaalissa koetaan Queen-yhtyeen tarina sekä suomalaisen Bohemians-bändin hulvattomia seikkailuja maailmalla. Palatsi-teatterin Freddie Mercury saa yleisön yhä uudestaan hurraamaan seisaallaan.

Lue lisää musikaalista Musiikkiteatteri Palatsin sivuilta.

Majoitus Tampereella

Tampereen kotoisat Cumulus City -hotellit toivottavat teidät tervetulleeksi teatterilomalle. Molemmat Cumulus City -hotellit Koskikadulla ja Hämeenpuistossa sijaitsevat vain lyhyen kävelymatkan päässä Musiikkiteatteri Palatsista.

Varaa tästä

Valitse huonevarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen tarvitsemasi määrän teatterilippuja. Varaukset viimeistään torstaina kaksi viikkoa ennen näytöstä.

Majoitus Tampereella
alk. 97 € / yö / yhden hengen huone
alk. 115 € / yö / kahden hengen huone

Hinta sisältää

  • 1 yön majoituksen Standard-huoneessa
  • buffet-aamiaisen
  • saunan käytön

Teatteriliput helposti majoitusvarauksen yhteydessä

  • 35 € /lippu
Esityspäivä Klo
la 1.4. 18.00

Tarjousehdot

Hinnat ovat alkaen-hintoja PINS- tai Plussa-kortilla ja ne saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Esimerkkihinta on alkaen-hinta Cumulus Hämeenpuistossa. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Varaukset vain Restelin oman varaussivuston kautta, muista valita varaukseen ”Minulla on Plussa- tai PINS-kortti". Ilman kanta-asiakaskorttia hinnat alkaen 108 €/yö/1 hh ja 128 €/yö/2 hh (Cumulus Hämeenpuisto). Varaukset ja veloituksettomat peruutukset viimeistään torstaina kaksi viikkoa ennen näytöstä.

Teatterilipun osuuteen voit hyödyntää myös Edenredin virikeseteleitä ja Smartumin kulttuuriseteleitä. Virike- ja kulttuuriseteleitä ei voi hyödyntää ennakko-ostotarjouksissa, joissa maksu suoritetaan varauksen yhteydessä.

Voit liittyä kanta-asiakkaaksi hotellissa. Liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, K-Plussa liittymismaksu on 8,40 €.

Kuva: Musiikkiteatteri Palatsi