Cumulus City -hotellien Teatterilomalla Tampereella: Ei ketään kotona

Michael Frayn kansainvälinen menestys saapuu Tampereelle tänä syksynä. Esityksessä teatteriseurue valmistautuu ensi-iltaan ja yrittää epätoivoisesti saada näytelmän valmiiksi. Kulissien takaiset tapahtumat ovat kaikkea komedian ja draaman väliltä. 

Lue lisää esityksestä Tampereen Komediateatterin sivuilta

Majoitus Tampereella

Cumulus City -hotellin teatterilomalla nauru raikaa. Harjoita naurulihaksiasi Tampereen Komediateatterin näytöksessä. Palautuminen rankasta suorituksesta tapahtuu hyvien unien aikana ja hotellin monipuolisella aamiaisella. Tampereella valittavanasi on kaksi Cumulus City -hotellia: Cumulus City Hämeenpuisto ja Cumulus City Koskikatu. 

Varaa tästä

Valitse huonevarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen tarvitsemasi määrän teatterilippuja. Varaukset viimeistään torstaina kaksi viikkoa ennen näytöstä.

Majoitus Tampereella
alk. 97 € / yö / yhden hengen huone
alk. 115 € / yö / kahden hengen huone

Hinta sisältää

  • 1 yön majoituksen Standard-huoneessa
  • buffet-aamiaisen
  • saunan käytön

Teatteriliput helposti majoitusvarauksen yhteydessä

  • 34 € / lippu
Esityspäivä Klo
la 28.1. 13.00
la 11.2 14.00 ja 18.00
pe 3.3 19.00
la 4.3. 13.00
pe 17.3. 19.00
la 25.3. 14.00 ja 18.00
la 8.4. 14.00 ja 18.00
la 22.4. 14.00 ja 18.00

Tarjousehdot

Hinnat ovat alkaen-hintoja PINS- tai Plussa-kortilla ja ne saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Esimerkkihinta on alkaen-hinta Cumulus City Hämeenpuistossa. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Varaukset vain Restelin oman varaussivuston kautta, muista valita varaukseen ”Minulla on Plussa- tai PINS-kortti". Ilman kanta-asiakaskorttia hinnat alkaen108 €/yö/1 hh ja 128 €/yö/2 hh (Cumulus City Hämeenpuisto). Varaukset ja veloituksettomat peruutukset viimeistään torstaina kaksi viikkoa ennen näytöstä.

Teatterilipun osuuteen voit hyödyntää myös Edenredin virikeseteleitä ja Smartumin kulttuuriseteleitä. Virike- ja kulttuuriseteleitä ei voi hyödyntää ennakko-ostotarjouksissa, joissa maksu suoritetaan varauksen yhteydessä.

Voit liittyä kanta-asiakkaaksi hotellissa. Liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, K-Plussa liittymismaksu on 8,40 €.

Kuva: Tampereen Komediateatteri / Peero Lakanen