Cumulus City -hotellien Teatterilomalla Tampereella: Vekkuliveljet

Neil Simonin komedia kahdesta elämää nähneestä näyttelijästä, jotka palaavat vuosien jälkeen tekemään ne roolit, joista heidät tunnettiin. Miesten alkaessa jälleen tehdä yhteistyötä, menneisyyden riidat ja väärinkäsitykset nousevat pintaan. Esko Roine ja Heikki Nousiainen loistavat komedian pääosissa. 

Lue lisää näytelmästä Tampereen Komediateatterin sivuilta.

Majoitus Tampereella

Cumulus City -hotellin teatterilomalla nauru raikaa. Harjoita naurulihaksiasi Tampereen Komediateatterin näytöksessä. Palautuminen rankasta suorituksesta tapahtuu hyvien unien aikana ja hotellin monipuolisella aamiaisella. Tampereella valittavanasi on kaksi Cumulus City -hotellia: Cumulus City Hämeenpuisto ja Cumulus City Koskikatu. Tervetuloa!

Varaa tästä

Valitse huonevarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen tarvitsemasi määrän teatterilippuja. Varaukset viimeistään torstaina kaksi viikkoa ennen näytöstä.

Majoitus Tampereella
alk. 97 € / yö / yhden hengen huone
alk. 115 € / yö / kahden hengen huone

Hinta sisältää

  • 1 yön majoituksen Standard-huoneessa
  • buffet-aamiaisen
  • saunan käytön

Teatteriliput helposti majoitusvarauksen yhteydessä

  • 36 € / lippu
Esityspäivä Klo
pe 3.2. 19.00
pe 17.2. 19.00
la 18.2. 18.00
pe 24.2. 19.00
pe 10.3. 19.00
la 18.3. 14.00 ja 18.00
la 1.4. 14.00 ja 18.00
pe 7.4. 19.00
la 29.4. 14.00 ja 18.00

Tarjousehdot

Hinnat ovat alkaen-hintoja PINS- tai K-Plussa-kortilla ja ne saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Esimerkkihinta on alkaen-hinta Cumulus City Hämeenpuistossa. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Varaukset vain Restelin oman varaussivuston kautta, muista valita varaukseen ”Minulla on Plussa- tai PINS-kortti". Ilman kanta-asiakaskorttia hinnat alkaen108 €/yö/1 hh ja 128 €/yö/2 hh (Cumulus City Hämeenpuisto). Varaukset ja veloituksettomat peruutukset viimeistään torstaina kaksi viikkoa ennen näytöstä.

Teatterilipun osuuteen voit hyödyntää myös Edenredin virikeseteleitä ja Smartumin kulttuuriseteleitä. Virike- ja kulttuuriseteleitä ei voi hyödyntää ennakko-ostotarjouksissa, joissa maksu suoritetaan varauksen yhteydessä.

Voit liittyä kanta-asiakkaaksi hotellissa. Liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, K-Plussa liittymismaksu on 8,40 €.

Kuva: Tampereen Komediateatteri